NeoPedia
ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام كرد

پشتیبانی از طرح های پژوهشی طراحی برنامه های پرورش كاركردهای اجرایی برای كودكان

پشتیبانی از طرح های پژوهشی طراحی برنامه های پرورش كاركردهای اجرایی برای كودكان

به گزارش نئوپدیا ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دوازدهمین فراخوان پشتیبانی از طرح های پژوهشی خویش را منتشر نمود.


به گزارش نئوپدیا به نقل از ایسنا، ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در دوازدهمین فراخوان پشتیبانی از طرح های پژوهشی خود، پشتیبانی از طرح های پژوهشی «طراحی برنامه های پرورش كاركردهای اجرایی» را اولویت قرار داده است.
پشتیبانی از طرح های پژوهشی محققان و پژوهشگران در حوزه های علمی توسعه و گسترش دانش در سطح كشور را به همراه دارد و بر این اساس علاقمندان برای دریافت حمایت می توانند طرح های پژوهشی خود در این عرصه را از ۱۹ بهمن ماه تا ۱۹ اسفند ماه سالجاری در سایت ستاد بارگذاری كنند. طرح های پذیرفته شده در این فراخوان از جانب ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سرمایه گذاران مورد حمایت قرار می گیرد.
نرم افزار كاربردی، بسته های مداد-كاغذی، كتاب و بازی های كارتی، تخته ای، حركتی، استراتژیك(مانند بازی فكری، پازل های فضایی، بازی های منطقی، استدلالی)، قالب هایی هستند كه طراحی طرح ها می تواند بر مبنای آنها صورت گیرد. همینطور بسته های «طراحی برنامه های پرورش كاركردهای اجرایی» باید در یكی از محیط ها در دوره پیش دبستان، مدرسه، خانه، فرهنگسراها و سرای محله ها قابلیت اجرایی داشته باشد.
افزایش آگاهی كودكان از فرآیندها و مهارت های اجرایی و تمرین و تقویت فرآیندها و مهارت های اجرایی، هدف پشتیبانی از بسته های پرورش كاركردهای اجرایی می باشد.
به گزارش از مركز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در این فراخوان برای سازمان دهی برنامه های پرورش كاركردهای اجرایی یك رویكرد كل گرایانه اتخاذ شده است كه بر یافته های مفهومی و تجربی خیلی از پژوهش ها مبتنی است. بر طبق این فراخوان پژوهشگران باید در طراحی برنامه های پرورش كاركردهای اجرایی در هر یك از گروه های سنی پنجگانه، به حیطه های ادراك، شناخت، هیجان و عمل باید توجه داشته باشند.



1398/11/18
18:22:26
5.0 / 5
4421
تگهای خبر: پژوهش , پژوهشگران , پژوهشی , تقویت
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
NeoPedia