NeoPedia

تأثیر شكلات تلخ بر استرس اكسیداتیو

تأثیر شكلات تلخ بر استرس اكسیداتیو

نتایج یك مطالعه مروری نشان داده است مصرف شكلات تلخ می تواند سبب تقویت سیستم آنتی اكسیدانی بدن شود و در پیشگیری از بسیاری بیماری ها مانند سرطان و بیماری قلبی-عروقی مؤثر باشد.


به گزارش نئوپدیا به نقل از ایسنا، مفهوم استرس اکسیداتیو در سال ۱۹۳۰ برای نخستین بار در خلال جستجوی بیولوژی اکسیداسیون و احیا بیان شد. آنتی اکسیدان های اگزوژن در غذاهای مختلف مانند میوه ها، سبزیجات، ادویه جات، غلات و روغن زیتون فرا بکر وجود دارند که سبب حفاظت در مقابل استرس اکسیداتیو می شوند.
محققان می گویند: کاکائو یک ماده غذایی فوق العاده است که به علت خواص آنتی اکسیدانی توجه محققان را به خود جلب کرده است.
بر مبنای اعلام پایگاه نتایج پژوهش های سلامت کشور، ساناز مهربانی، آرمان عرب، حامد محمدی و رضا امانی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در پژوهشی تأثیر مصرف کاکائو بر شاخصهای استرس اکسیداتیو را بررسی نموده اند. scopus و Google Scholar، PubMed، Cochrane's library، Science Direct و web of science به منظور یافتن مقالات مرتبط جستجو شدند.
نتایج تحقیق نشان داد، مصرف شکلات تلخ می تواند سبب تقویت سیستم آنتی اکسیدانی بدن شود و در پیشگیری از بسیاری بیماری ها مانند سرطان و بیماری قلبی-عروقی مؤثر باشد.
این پژوهش در چهل وهشتمین شماره مجله Complementary Therapies in Medicine انتشار یافته است.





منبع:

1399/06/03
13:46:36
5.0 / 5
2099
تگهای خبر: پژوهش , پژوهشی , تقویت , دانشگاه
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
NeoPedia