NeoPedia

نمایه نشریه موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در اسكوپوس

نمایه نشریه موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در اسكوپوس

رئیس مركز اسناد و كتابخانه موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی از نمایه سازی نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی این مؤسسه در اسكوپوس اطلاع داد.


به گزارش نئوپدیا به نقل از ایسنا، دکتر سارا ناجی طبسی در اینباره اظهار داشت: نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی این موسسه پژوهشی از سال ۱۳۹۱ با هدف گسترش دانش صنایع غذایی، انتشار یافته ها و نظریات جدید در این عرصه مقالات اصیل پژوهشی را به زبان فارسی و انگلیسی چاپ می کند.
وی اضافه کرد: این نشریه همینطور در خیلی از پایگاه های دیگر نظیر پایگاه اطلاعاتی بین المللی Food Science and Technology Abstracts (FSTA)، Directory of Open Access Journals (DOAJ)، Scientific Indexing Services (SIS)، Centre for Agriculture and Biosciences International (CABI)، American Chemical Society (CAS)، EBSCO، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، پایگاه اطلاعات نشریات علمی کشور (Magiran)، پایگاه اطلاعات جامع نشریات جهاد دانشگاهی (SID) و پایگاه اطلاعاتی سیویلیکا نمایه و به صورت الکترونیکی منتشر می شود.
بر اساس اعلام روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، ناجی اعضای هیأت تحریریه این نشریه را متشکل از ۱۶ عضو دانست که ۷ عضو آن از اعضای هیأت علمی داخل کشور و ۶ عضو دیگر از دانشگاه های خارج کشور است و تصریح کرد: تابحال ۹ شماره و ۳۴ جلد از این نشریه به چاپ رسیده است که نسخه الکترونیکی آن روی سایت نشریه به نشانی http: //journals.rifst.ac.ir/browse?_action=issue&lang=en قابل دسترس و سایر اطلاعات نشریه در این سایت قابل مشاهده می باشد.




منبع:

1399/06/17
19:52:42
5.0 / 5
1683
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
NeoPedia