NeoPedia
ایرانداك اعلام كرد

دانشگاه های برگزیده در ثبت و همانندجویی رساله ها و رساله ها

دانشگاه های برگزیده در ثبت و همانندجویی رساله ها و رساله ها

به گزارش نئوپدیا دانشگاه های برگزیده در ثبت و همانندجویی رساله ها، رساله ها، و پیشنهاده ها در سال تحصیلی 1398- 1399 اعلام شدند.


به گزارش نئوپدیا به نقل از ایسنا، دانشگاه های برگزیده در ثبت و همانندجویی رساله ها، رساله ها، و پیشنهاده ها در سال تحصیلی 1398- 1399 اعلام شدند. ایرانداک سامانه «همانندجو» را در نشانی TIK.IRANDOC.AC.IR با پشتوانه تمام متن بیشتر از 340 هزار پارسا، 88 هزار پیشنهاده، و 244 هزار مقاله در دسترس همه دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور گذارده است که حالا بیشتر از 40 هزار استاد و بیشتر از 160 هزار دانشجو در آن عضو هستند.
در این میان؛ دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه شیراز، و دانشگاه تربیت مدرس رتبه های نخست تا سوم همانندجویی را در سال تحصیلی 1398-1399 به دست آورده اند. جدول زیر درخواست های همانندجویی را برای 10 دانشگاه نخست نشان داده است.

در بین نشریه های علمی عضو سامانه همانندجو، نشریة فقه و مبانی حقوق اسلامی، فصلنامه پژوهش در نظام های آموزشی، و نشریه پژوهش های کاربردی روان شناختی؛ رتبه های نخست تا سوم همانندجویی و کنگره ملی مهندسی عمرانِ دانشگاه صنعتی سهند در میان همایش های عضو سامانه همانندجو، بالاترین رتبه همانندجویی را در سال تحصیلی 1398-1399 به دست آورده اند.
افزون بر این، ایرانداک «سامانه ملی ثبت رساله، رساله، و پیشنهاده» را در نشانی SABT.IRANDOC.AC.IR راه اندازی کرده است که روی هم 436 مؤسسه در سال تحصیلی 1398- 1399 با آن همکاری داشته و نزدیک به 56 هزار پارسا و بیشتر از 40 هزار پیشنهاده را در آن ثبت کرده اند.
با همکاری سازمان امور دانشجویان؛ سامانه ملی ثبت پیشنهاده ها، رساله ها، و رساله ها از آبان 1397 پذیرای ثبت برخط نسخه الکترونیکی رساله ها و رساله های دانش آموختگان ایرانی بیرون از کشور هم شد. این مدارک بعد از کنترل ایرانداک و تأیید سازمان، ثبت می شوند. در سال تحصیلی گذشته، 529 پارسا در این سامانه ثبت شده اند. جدول زیر شمار ثبت پارسای بیرون از کشور را برای 10 کشور نخست نشان داده است.

روابط عمومی ایرانداک آمار ثبت پارسا را در هر منطقه آمایش آموزش عالی، برای پنج دانشگاه با بیشترین عملکرد منتشر نموده است.
بر این اساس، در منطقه آمایش یک، به ترتیب، دانشگاه های شهید بهشتی، علامه طباطبایی، تربیت مدرس، پیام نور استان تهران و علم وصنعت ایران بیشترین عملکرد را داشته اند. در منطقه آمایش دو، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر انزلی، دانشگاه های گیلان، مازندران، روزبهان و صنعتی نوشیروان بابل رتبه یک تا پنج را دارند.
در منطقه آمایش سه، دانشگاه های تبریز، ارومیه، آزاد اسلامی واحد اردبیل، محقق اردبیلی و زنجان و همینطور در منطقه آمایش چهار، جامعه المصطفی العالمیه، دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)، دانشگاه های قم، ادیان و مذاهب و دانش البرز پیشتاز بوده اند.
در منطقه آمایش پنج هم دانشگاه های رازی، کردستان، لرستان، ایلام و باختر ایلام دارای عملکرد بهتری در ثبت پارسا بوده اند.





منبع:

1399/11/13
23:26:12
0.0 / 5
1239
تگهای خبر: آموزش , الكترونیك , بین المللی , پژوهش
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
NeoPedia