NeoPedia

آخرین مهلت ارسال چكیده مقاله به كنفرانس بین المللی پژوهش های نشر

آخرین مهلت ارسال چكیده مقاله به كنفرانس بین المللی پژوهش های نشر

دبیرخانه کنفرانس بین المللی پژوهش های نشر اعلام نمود: 25 اسفند سال جاری آخرین مهلت دریافت چکیده جهت شرکت در این کنفرانس است.


به گزارش نئوپدیا به نقل از ایسنا، دبیرخانه «نخستین کنفرانس بین المللی پژوهش های نشر: ترجمه و توسعه فرهنگی» از استقبال پژوهشگران از این کنفرانس آگاهی داد و اعلام نمود: آخرین مهلت دریافت چکیده جهت شرکت در این رویداد علمی پژوهشی 25 اسفند 1399 خواهد بود.
بر اساس اعلام دبیرخانه، شرکت و ارائه مقاله در کنفرانس بین المللی پژوهش های نشر، بدون هزینه ثبت نام است و چکیده مقالات پذیرش شده در این کنفرانس نیز در پایگاه های علمی معتبر نظیر ISC و SID نمایه می شود.
محور اصلی این کنفرانس که 23 فروردین 1400 از طرف سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی و با همکاری دانشگاه علم و فرهنگ برگزار می شود، آثار پژوهشی در رابطه با حوزه نشر همچون سیاست گذاری نشر، اقتصاد و بازاریابی نشر، فرصت ها و چالش ها در نشر دانشگاهی، مخاطب شناسی، نیازسنجی و تولید محتوا، مالکیت فکری، حقوق معنوی و اخلاق حرفه ای در نشر، فناوری های نرم و سخت در نشر، نشر الکترونیک، ترویج کتاب و فرهنگ کتاب خوانی است.
بر اساس فراخوان پخش شده، محور ویژه این کنفرانس نیز «ترجمه و توسعه فرهنگی» است که شامل زمینه هایی نظیر نقد، نظریه و روش در ترجمه، تاریخ ترجمه در ایران و جهان، چالش های فرهنگی ترجمه، ترجمه و سیاست گذاری فرهنگی، متون دینی و مسأله ترجمه، مطالعات انتقادی و موردکاوی آثار ترجمه، نهضت ترجمه و نتایج فرهنگی آن در جهان اسلام و کارکردهای فناوری اطلاعات در ترجمه می شود.
علاقه مندان جهت شرکت در اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های نشر باید چکیده مقاله خودرا در 200 تا 250 کلمه تا تاریخ بیست وپنجم اسفند 1399 بوسیله پایگاه اینترنتی این کنفرانس به آدرس http: //pubconf.isba.ir ارسال نمایند.
طبق اعلام روابط عمومی سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی، علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این رویداد می توانند به پایگاه اینترنتی مراجعه و یا با شماره 02166952727 تماس حاصل کنند.



1399/12/20
12:35:37
0.0 / 5
940
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
NeoPedia