NeoPedia

المپیک روبات ها در چین

المپیک روبات ها در چین

نئوپدیا: یک روبات انسان نما توانست دوی 100 متر را در 9.39 ثانیه طی نماید و رکورد جهانی 9.58 ثانیه ای یوسین بولت را پشت سر بگذارد.


دریافت 36 MB به گزارش نئوپدیا به نقل از رویترز، دومین دوره بازیهای جهانی روبات های انسان نما در پکن با حضور بیشتر از ۲ هزار روبات از ۱۶ کشور از روز شنبه شروع شده است؛ رویدادی که چین از آن برای نمایش پیشرفت های سریع خود در حوزه رباتیک و حرکت این فناوری از رقابتهای نمایشی بسمت کاربردهای حقیقی و تجاری استفاده می نماید.
در این رقابت پنج روزه، روبات ها در ۵۱ رشته و بیشتر از هزار رقابت به مصاف یکدیگر می روند و علاوه بر رشته هایی مانند فوتبال، تنیس روی میز و دوومیدانی، قسمتهایی برای آزمایش مهارت های کاربردی روبات ها هم درنظر گرفته شده است.
یکی از نکات قابل توجه این نوبت، تمرکز بیشتر بر توانایی روبات ها در انجام وظایف حقیقی است. بطور مثال، مهارت دست های رباتیک و انجام حرکات دقیق در کنار توانایی های ورزشی مورد آزمایش قرار می گیرد؛ تغییری که نشان داده است هدف این رقابتها صرفا نمایش سرعت و قدرت روبات ها نیست و کاربردپذیری آنها هم اهمیت بیشتری پیدا کرده است.
در جریان این مسابقات، یک روبات انسان نما توانست دوی ۱۰۰ متر را در ۹.۳۹ ثانیه بپیماید و رکورد جهانی ۹.۵۸ ثانیه ای یوسین بولت را پشت سر بگذارد. در عین حال، کارشناسان تاکید دارند که عملکرد ورزشی بالا لزوماً به معنای آمادگی روبات ها برای حضور گسترده در محیط های حقیقی نیست و کنترل حرکات و انجام وظایف ظریف همچنان از چالش های اصلی این فناوری به حساب می آید.

اولین مسابقه تنیس کاملا خودمختار روبات های انسان نما

روبات های شرکت Galbot در یک مسابقه تنیس در مقابل ورزشکاران انسانی، بدون کنترل ازراه دور، بیشتر از ۱۰۰ رالی متوالی انجام دادند. این مساله از نظر فناوری مهم تر از رکورد سرعت است، چون روبات باید همزمان توپ را تشخیص دهد، تصمیم بگیرد، حرکت نماید و ضربه بزند.

ربات «Tiangong» رکورد ۴۰۰ متر انسان ها را شکست

در مسابقه ۴۰۰ متر روز ۲۳ اوت، روبات Tiangong زمان ۳۸.۱۵ ثانیه ثبت کرد؛ در صورتیکه رکورد جهانی انسان ها ۴۳.۰۳ ثانیه است. این اتفاق همین امروز گزارش شده و از جدیدترین رخدادهای مسابقات است.
امسال برنامه مسابقات از ۲۶ رویداد در دوره قبلی به ۵۱ رویداد افزایش پیدا کرده و رشته های جدیدی مانند وزنه برداری، طناب کشی و تنیس روی میز به آن اضافه شده اند.
چین در سالهای اخیر سرمایه گذاری گسترده ای در صنعت رباتیک انجام داده و دولت این کشور رباتیک را یکی از حوزه های راهبردی تولید پیشرفته می داند. رقابت میان شرکتهای چینی، حمایت های دولتی و کاهش هزینه تولید هم به رشد سریع این صنعت کمک کرده است.

به طور خلاصه دریافت 36 MB به گزارش نئوپدیا به نقل از رویترز، دومین دوره بازی های جهانی ربات های انسان نما در پکن با حضور بیش از ۲ هزار ربات از ۱۶ کشور از روز شنبه شروع شده است؛ رویدادی که چین از آن برای نمایش پیشرفت های سریع خود در حوزه رباتیک و حرکت این فناوری از رقابت های نمایشی بسمت کاربردهای واقعی و تجاری استفاده می نماید. در این رقابت پنج روزه، ربات ها در ۵۱ رشته و بیش از هزار رقابت به مصاف یکدیگر می روند و علاوه بر رشته هایی مانند فوتبال، تنیس روی میز و دوومیدانی، بخش هایی برای آزمایش مهارت های کاربردی ربات ها هم در نظر گرفته شده است. یکی از نکات قابل توجه این نوبت، تمرکز بیشتر بر توانایی ربات ها در انجام وظایف واقعی است. این اتفاق همین امروز گزارش شده و از تازه ترین رخدادهای مسابقات است. سال جاری برنامه مسابقات از ۲۶ رویداد در دوره قبلی به ۵۱ رویداد بالا رفته و رشته های جدیدی مانند وزنه برداری، طناب کشی و تنیس روی میز به آن اضافه شده اند. چین در سال های اخیر سرمایه گذاری گسترده ای در صنعت رباتیک انجام داده و دولت این کشور رباتیک را یکی از حوزه های راهبردی تولید پیشرفته می داند.
1405/06/02
13:21:23
5.0 / 5
120
تگهای خبر: تولید , شركت , صنعت , فناوری
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
جدیدترین ها

NeoPedia