آغاز نام نویسی نهائی شرکتهای منتخب مانوین 1405
به گزارش نئوپدیا، رئیس رویداد ملی صنایع خلاق مانوین، از شروع ثبت نام نهائی شرکت های منتخب بخش نمایشگاهی این رویداد از امروز اول مهرماه آگاهی داد.
به گزارش نئوپدیا به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، عبدالحسن بهرامی، رئیس مرکز راهبری ستادهای توسعه اقتصاد دانش بنیان و رئیس رویداد ملی صنایع خلاق «مانوین»، اظهار داشت: این رویداد با هدف تقویت زیست بوم صنایع خلاق، توسعه بازار محصولات، تجاری سازی ایده ها و ایجاد مسیرهای جدید برای تأمین مالی کسب وکارهای این حوزه، از ۲۱ تا ۲۳ مهرماه ۱۴۰۵ در اصفهان برگزار می گردد.
بهرامی با اشاره به برنامه های پیشبینی شده برای مانوین ۱۴۰۵ اظهار داشت: این رویداد در سه بخش اصلی نمایشگاه، جشنواره و فراخوان های حمایتی با مشارکت دستگاههای اجرائی، اتاق تجاری ایران، شرکتها و کسب وکارهای دانش بنیان و خلاق، شرکت های بزرگ زیست بوم نوآوری کشور، نهادهای تأمین مالی و شرکت های سرمایه گذاری خطرپذیر برگزار می شود.
رئیس رویداد ملی صنایع خلاق «مانوین» افزود: برای دفاع از برگزیدگان جشنواره، مجموعه ای از جوایز نقدی و حمایت های مالی درنظر گرفته شده است. در ایام برگزاری رویداد، از مجموع ۵۰۰ شرکت متقاضی، ۷۰ شرکت منتخب در حضور داوران و خبرگان تخصصی، طرح یا محصول خلاقانه خودرا عرضه خواهند کرد و در نهایت ۴۲ تندیس به برگزیدگان این دوره اختصاص پیدا می کند که شامل هفت «تندیس الماس» به ارزش هر کدام ۲۰ میلیاردریال و ۳۵ «تندیس طلایی» به ارزش هر کدام ۱۰ میلیاردریال است.
رئیس مرکز راهبری ستادهای توسعه اقتصاد دانش بنیان همین طور درباره ی بخش نمایشگاهی مانوین اظهار داشت: در فراخوان اولیه در اردیبهشت ماه، حدود ۴۰۰ شرکت نام نویسی کردند و بعد از انجام مراحل غربالگری و ارزیابی نهایی، شرکت های برگزیده از ۳۱ استان کشور برای حضور در نمایشگاه انتخاب شدند. شرکت های منتخب از روز چهارشنبه اول مهرماه ۱۴۰۵ به مدت هفت روز فرصت دارند با مراجعه به سایت https: //nopatech.org/manovin۱۴۰۵/ و پرداخت ۱۵ تا ۲۰ درصد هزینه کل حضور در نمایشگاه، نام نویسی خودرا غائی کنند. بخش عمده هزینه های نمایشگاهی شامل زمین، غرفه سازی و امکانات اولیه غرفه ها از طرف معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان تأمین شده است.
بهرامی افزود: در صورتیکه شرکت های منتخب در مهلت تعیین شده نام نویسی خودرا غائی نکنند یا از حضور در نمایشگاه انصراف دهند، شرکت های جایگزین برای تکمیل ظرفیت بخش نمایشگاهی معرفی خواهند شد.
وی با تکیه بر لزوم حضور شرکت های خلاق از استانهای مختلف کشور اظهار داشت: انتظار می رود پارک های علم و فناوری و مراکز رشد کشور حمایت ویژه ای از حضور شرکت های منتخب مستقر در این مجموعه ها داشته باشند.
بهرامی در انتهای سخنان خود با اشاره به اهمیت صنایع خلاق در اقتصاد آینده کشور اشاره کرد: ایجاد یک زیست بوم پویا و اثرگذار در این زمینه نیازمند مشارکت همه دستگاه ها، ذی نفعان و بازیگران مرتبط می باشد و امید داریم برگزاری مانوین بتواند با بوجودآوردن هم افزایی میان بخش های دولتی و خصوصی، مسیر توسعه بازار، تجاری سازی محصولات و شکوفایی ظرفیت نخبگان و شرکت های خلاق کشور را هموارتر کند.
در روزهای برگزاری رویداد، از مجموع ۵۰۰ شرکت متقاضی، ۷۰ شرکت منتخب در حضور داوران و خبرگان تخصصی، طرح یا محصول خلاقانه خودرا عرضه خواهند کرد و در نهایت ۴۲ تندیس به برگزیدگان این دوره اختصاص پیدا می کند که شامل هفت تندیس الماس به ارزش هر کدام ۲۰ میلیارد ریال و ۳۵ تندیس طلایی به ارزش هر کدام ۱۰ میلیارد ریال است. شرکتهای منتخب از روز چهارشنبه اول مهرماه ۱۴۰۵ به مدت هفت روز فرصت دارند با مراجعه به سایت https: //nopatech.org/manovin۱۴۰۵/ و پرداخت ۱۵ تا ۲۰ درصد هزینه کل حضور در نمایشگاه، نام نویسی خودرا غائی کنند.
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب