NeoPedia

ضدعفونی بیمارستان ها و اماكن عمومی تهران و مشهد با فناوری پلاسما

ضدعفونی بیمارستان ها و اماكن عمومی تهران و مشهد با فناوری پلاسما

به گزارش نئوپدیا مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به منظور جلوگیری از گسترش بیماری كوید-۱۹، با استفاده از فناوری پلاسما مبادرت به ضد عفونی بیمارستان ها و اماكن عمومی در تهران و مشهد كرده است.


به گزارش نئوپدیا به نقل از ایسنا، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، در جهت ایفای نقش خود در تحقق اهداف پویش ملی "مبارزه با كرونا" و همینطور بهره گیری از آخرین تكنولوژی های موجود در دنیا مطالعاتی را در این حوزه شروع كرده است.
فناوری پلاسما در زمینه های مختلف همچون كشاورزی و صنایع غذایی و پزشكی كاربردهای گسترده ای دارد و یكی از فرآورده های این موسسه تولید "آب شارژ شده در فضای پلاسمایی" است كه حاوی مقادیر قابل توجهی هیدروژن پراكسید و پراستیك اسید است. برپایه مستندات سازمان جهانی بهداشت، این دو ماده خاصیت كشندگی بسیار بالایی بر ویروس ها و همچون ویروس كرونا دارند.
در جهت مبارزه با گسترش ویروس كرونا، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی آمادگی خویش را جهت گندزدایی از كانون های ویروس كرونا و هم پیشگیری از گسترش آلودگی از مكان هایی مانند بیمارستان ها و اماكن عمومی به استانداری خراسان رضوی اعلام و به دنبال این اعلام رسمی، تقاضاهای گوناگونی از بیمارستان ها و مناطق مختلف شهرداری های پایتخت و شهر مشهد دریافت كرده است.
تابحال عملیات گندزدایی با آب پلاسمایی در بیمارستان های شهدای یافت آباد و نیروی هوایی تهران، میادین میوه و تره بار در مناطق مختلف شهرداری تهران (۵ و ۱۸) و هم ساختمان های استانداری خراسان رضوی از جانب این موسسه تحقیقاتی به صورت مجانی انجام شده است. این مؤسسه آمادگی دارد با مشاركت دستگاه های متقاضی، ضدعفونی مكان های مورد نظر را انجام دهد.
بنا بر اعلام روابط عمومی وزارت علوم، مركز تحقیقات و خدمات پلاسما در مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مجهز به سیستم های پلاسمایی شامل پلاسمای تحت خلاءPECVD، PVD، DBD وDLC، خدمات پژوهشی و فنی مهندسی را به صنایع غذایی، پزشكی و دارویی كشور عرضه می دهد.



1399/01/08
13:49:36
5.0 / 5
3336
تگهای خبر: پژوهش , پژوهشی , تكنولوژی , تولید
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵
NeoPedia