NeoPedia
توسط دانش بنیان ها محقق شد؛

طراحی پلت فرم پرو مجازی فرش و اثاثیه منزل با حقیقت افزوده

طراحی پلت فرم پرو مجازی فرش و اثاثیه منزل با حقیقت افزوده

به گزارش نئوپدیا، متخصصان یک مجموعه دانش بنیان موفق به طراحی یک پلت فرم فروش آنلاین فرش و اثاثیه منزل شده اند که امکان پرو مجازی و شخصی سازی این لوازم پیش از خرید را به خریداران می دهد.



به گزارش نئوپدیا به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، عماد عبدالمطلب، مدیرعامل شرکت نگاره خانه فردا در مورد محصولات این شرکت و کاربرد آنها اظهار داشت: به صورت کلی پلتفرمی داریم که در مورد اثاثیه ی منزل برای کاربران، تجربه ها و قابلیت های جدیدی عرضه می دهد. در مرحله نخست کاربر پیش از خرید اثاثیه مانند فرش، مبلمان، لوستر و... می تواند محصول را در خانه خود پرو مجازی کند؛ برای مثال محیطی که می خواهد فرش کند را به صورت آنلاین باز و محصول را به دوربین موبایل اضافه می کند (تکنولوژی موقعیت افزوده) و این گونه قبل از خرید، محصول در منزل کاربر پرو مجازی می شود.
وی خاطرنشان کرد: در مرحله دوم کاربر می تواند محصول خویش را شخصی سازی کند، بعنوان مثال شما به دنبال فرشی هم خوان با مبلمان خود می باشید اما زمان کافی برای پیدا کردن آنرا ندارید، در این صورت در سامانه ما طرحی را انتخاب و رنگ آنرا عوض می کنید و با سلیقه خود جزئیات را برگزیده و در نهایت ما آنرا برای شما می بافیم و شخصی سازی می نماییم، همینطور طرح ساخته شده را مجدد به صورت مجازی در محیط امتحان و بعد آنرا خریداری می کنید.
عبدالمطلب در مورد بزرگ ترین یا مهم ترین دستاورد این مجموعه بیان نمود: ما توانستیم نوع جدیدی از برنامه نویسی را که موفق به تحول سیستم ماشینی فرشبافی شده به وجود بیاوریم.
وی اضافه کرد: در این خصوص سیستم هوشمندی را پیاده کردیم تا کاربر با استفاده از آن، علاقه مندی خویش را شخصی سازی کند و در مرحله بعد ما به زبان و فرم یک برنامه آن علاقه مندی را به ماشین داده و ماشین آنرا می بافد، به بیان دیگر کار ما وصل کردن علم کامپیوتر به فرش بافی است. این سیستم برای اولین بار در دنیا توسط ما طراحی شده که در آن خود کاربر تمام جزئیات را تعیین و بر همان اساس فرش بافته شود.
وی در مورد رقم اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم بوجود آمده توسط این مجموعه اظهار داشت: در مجموعه ما به صورت مستقیم و غیرمستقیم ۱۲ نفر همکاری می کنند.
این فعال حوزه علم و فناوری در انتها در مورد استفاده از حمایت های معاونت علمی ریاست جمهوری اظهار داشت: چالش های ما در مبحث جذب سرمایه، دریافت تسهیلات و منابع انسانی خوب و معرفی و تبلیغات است که در مورد آنها نیازمند حمایت هستیم.

1402/12/09
14:47:50
5.0 / 5
207
تگهای خبر: آنلاین , تبلیغات , تكنولوژی , خرید
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
NeoPedia