NeoPedia
ستاری:

اتكای كمتر به بودجه دولتی با ایجاد برجهای فناوری

اتكای كمتر به بودجه دولتی با ایجاد برجهای فناوری

به گزارش نئوپدیا معاون علمی و فناوری رئیس جمهور اظهار داشت: رویان نگین سلول بنیادی است كه با ایجاد برج فناوری می تواند تحولات جدی در درآمد خود ایجاد كند.


به گزارش نئوپدیا به نقل از مهر، سورنا ستاری امروز در مراسم افتتاحیه برج فناوری پژوهشگاه رویان با اشاره به اینكه همیشه اتفاقات خوبی در پژوهشگاه رویان رخ می دهد، اظهار داشت: توسعه زیست بوم دانش بنیان در این منطقه از تهران به واسطه این پژوهشگاه اتفاق می افتد.

وی با اشاره به اینكه برج فناوری رویان دانشمندان زیادی همچون دكتر بهاروند دارد، اضافه كرد: زیست بوم علم و فناوری باید در این مجموعه بوجود آمده و به واسطه آن شركتهای دانش بنیان متشكل از جوانان راه اندازی شوند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور افزود: برج فناوری رویان نقطه عطفی است برای ایجاد شركتهای دانش بنیانی كه جوانان و فارغ التحصیلان مدیران آنها هستند.

وی با اشاره به اینكه طرح های پژوهشگاه رویان طرح های فوق العاده ای هستند، اظهار داشت: ما همیشه پژوهشگاه را از هر نظر حمایت كردیم و هر وقت از نظر مادی و معنوی چیزی دستمان آمده برای رویان دریغ نكرده ایم.

ستاری افزود: پژوهشگاه رویان نگینی در بحث سلول های بنیادی است كه ما باید از آن پاسداری نماییم، چونكه امانتی است كه كاظمی آشتیانی برای كشور به جای گذاشته است.

وی با اشاره به راه اندازی برج فناوری رویان اضافه كرد: این سبب می شود كه رویان بخشی از درآمد خویش را به واسطه برج فناوری بدست آورد و كمتر به بودجه دولتی وابسته باشد و تحولات بنیادی را با كارهای خودش انجام دهد كه نشان دهنده تحول رویان است.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری خاطرنشان كرد: این پرارزش است و ان شاءالله در رویان اتفاقات خوبی رخ دهد و محور حركت حوزه سلول بنیادی در كشور باشد.

وی در جمع خبرنگاران در حاشیه بازدید از برج فناوری رویان اظهار داشت: هر موقع كه به پژوهشگاه رویان می آیم، كارهای جدیدی انجام داده اند. این برج در جهت ایجاد یك اكوسیستم فناوری است كه حركت بسیار قابل توجهی به حساب می آید.

ستاری اضافه كرد: شركتهای این برج فناورانه هر كدام كه نوپا هستند تا چند ماه دیگر محصولات با ارزش افزوده بالایی به بازار می رسانند.

1398/10/22
19:18:17
5.0 / 5
4392
تگهای خبر: پژوهش , سیستم , شركت , فناوری
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
NeoPedia