پارامترهای الكتریكی با دستگاه بومی سنجش می شود
به گزارش نئوپدیا یك شركت دانش بنیان توانسته با چندین سال تحقیق و پژوهش به دانش تولید دستگاه اندازه گیری پارامترهای الكتریكی برسد.
به گزارش نئوپدیا به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صنعت برق یكی از مهم ترین صنایع اقتصادی كشور و جهان است كه به صورت مستقیم و غیرمستقیم در ایجاد ارزش افزوده و مسیر رشد اقتصاد كشورها نقش دارد. این صنعت بعنوان صنعت زیر بنایی و مادر نقش مهمی در توسعه اقتصادی و رفاه جوامع دارد.
یك شركت دانش بنیان توانسته با چندین سال تحقیق و پژوهش به دانش تولید دستگاه اندازه گیری پارامترهای الكتریكی برسد.
سید حسین قرشی مدیرعامل یك شركت دانش بنیان اظهار داشت: دستگاه اندازه گیری پارامترهای الكتریكی ENA۹۰، برای نمایش، ذخیره، آنالیز مقادیر پارامترهای اصلی یك سیستم الكتریكی با كلاس دقت ۰.۲ طراحی و تولید شده است.
وی افزود: فركانس نامی این دستگاه ۵۰ هرتز و دامنه تغییرات فركانس آن از ۴۵ تا ۵۵ هرتز است.
این فعال فناور درباره شرایط كار محیطی این دستگاه بیان نمود: این تجهیز مناسب كار در دمای منفی ۲۰ تا مثبت ۶۰ درجه سانتی گراد است و توانایی كار در رطوبت ۹۰ درصد را دارد.
قرشی اظهار داشت: در این دستگاه، امكان تعریف صفحات مختلف برای نمایش پارامتر ها، نمایش انرژی اكتیو و راكتیو ورودی و خروجی به صورت ۱۲ رقم با ممیز شناور با تغییر واحد در دو جهت، اندازه گیری توان اكتیو و راكتیو تك فاز و سه فاز و جهت آن (پوشش۴ ناحیه)، اندازه گیری جریان، توان ظاهری و ضریب توان هر فاز و مجموع و نامتعادلی جریان وجود دارد.
مدیرعامل شركت دانش بنیان اضافه كرد: نمایش نمودار و بیشترین و كمترین آن برای هر پارامتر در تاریخ و بازه زمانی مورد نظر و همینطور ثبت اطلاعات شروع و خاتمه خطا و اتفاق برای پارامترهای مختلف و تعریف باند خطا در این دستگاه وجود خواهد داشت.
این فعال فناور همینطور اظهار داشت: پیشتر نمونه مشابه این محصول از خارج وارد كشور می شد و الان وارداتی صورت نمی گیرد.
مدیرعامل شركت دانش بنیان به كاربرد این تجهیز در صنایع مختلف اشاره و بیان نمود: از این دستگاه در كارخانه های بزرگ مانند كارخانه های فولاد، كارخانه های سیمان و همینطور پست های انتقال و توزیع برق كاربرد فراوانی دارد.
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب