NeoPedia
در یك شركت دانش بنیان داخلی؛

نمونه اولیه ربات پرستار تا آخر سال ایجاد می شود

نمونه اولیه ربات پرستار تا آخر سال ایجاد می شود

به گزارش نئوپدیا یك شركت دانش بنیان موفق به طراحی و ساخت ربات پرستاری شده كه می تواند كمترین ارتباط بین پرستار و بیمار را در بخش های عفونی كه ناقل بیماری هستند، برقرار كند.



علی قره خانی مدیر فنی یك شركت دانش بنیان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینكه در این شركت به ساخت انواع ربات ها مشغول هستیم، اظهار داشت: با عنایت به وضعیت كنونی و شیوع كرونا در صدد برآمدیم تا رباتی را برای بیمارستان ها طراحی نماییم كه كمتر احتیاج به حضور پرستار در بخش ها باشد.
وی با اشاره به اینكه ضروریست كه كمترین تماس بین بیماران مبتلا به كرونا و پرستاران صورت بگیرد، بیان نمود: رباتی كه طراحی نموده ایم در بخش های بیمارستان های مبتلایان به كرونا مورد استفاده قرار می گیرد؛ به این صورت كه یك ربات در یك بخش حدود ۶۰ درصد این ارتباط را قطع می كند.
به گفته مدیر فنی این شركت دانش بنیان، فاز طراحی ربات پرستاری كه طراحی نموده ایم به اتمام رسیده و الان وارد فاز ساخت شده ایم كه تا پیش از آخر سال نمونه اول آن، مورد تست نهایی قرار می گیرد.
قره خانی با اشاره به اینكه این ربات دارای ریموت كنترل است، عنوان كرد: ربات پرستار می تواند غذای بیماران را عرضه كند و علایم حیاتی همچون دمای بدن، ضربان قلب و اكسیژن خون را اندازه گیری نماید و به پرستار بخش به صورت آنلاین اطلاعات را عرضه كند.
وی با تاكید بر اینكه ربات پرستار سبب رجوع كمتر پرستاران به بخش های مبتلایان به كرونا می شود، بیان نمود: این ربات می تواند كه ارتباط پرستار و بیمار را به صورت آنلاین برقرار كند و سوالات پرستاران را به بیمار و پاسخ بیمار به پرستاران را مخابره كند.
مدیر فنی این شركت دانش بنیان اظهار داشت: این ربات می تواند بین ۸-۱۰ بیمار را در طول روز پشتیبانی كند. همینطور ربات پرستار می تواند كار ۳-۴پ رستار را انجام دهد.
قره خانی با اشاره به اینكه نمونه خارجی این ربات وجود دارد ولی تابحال نمونه داخلی آن ساخته نشده است، تصریح كرد: البته كه این ربات كامل تر از ربات خارجی است چونكه ربات خارجی تنها غذا را تحویل می دهد ولی این رباتی كه طراحی نموده ایم علاوه بر عرضه غذا و دارو به بیمار، امكان اندازه گیری علایم حیاتی را دارد.
وی با اشاره به دیگر كاربردهای ربات پرستار بیان نمود: این ربات علاوه بر اینكه در شرایط كرونا مورد استفاده بیمارستان ها قرار می گیرد می تواند در غیر این شرایط هم در بخش های عفونی از آن بهره برد.
به گفته قره خانی، این ربات دارای یك اتاق كنترل با اپراتور است كه بیماران را تحت نظر قرار می گیرد.
وی با اشاره به قراردادهای منعقد شده برای كاربردی شدن ربات در بیمارستان ها اظهار داشت: هم اكنون ۲۰ قرارداد با یكی از بیمارستان های كشور منعقد كرده ایم.
به گزارش نئوپدیا به نقل از مهر، این شركت در زمینه پزشكی، مجموعه ای از ربات های توانبخشی مانند بازو، مچ و پا طراحی و تولید كرده است همینطور ربات های زیادی مانند ربات كارتزین و ربات های تحقیقاتی و صنعتی هم در این شركت طراحی و تولید كرده است. مأموریت اصلی این مركز توسعه فناوری الكترونیك چاپی در حوزه جوهر، تجهیزات و ماشین آلات و هم توسعه كاربرد است.

1398/12/23
23:55:41
5.0 / 5
3540
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵
NeoPedia