آیا بخور جوش شیرین برای مقابله با كووید-۱۹ مفید است؟
نئوپدیا: پژوهشگران موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشكده بهداشت دانشگاه علوم پزشكی تهران می گویند تابحال هیچ مطالعه علمی ای كه نشان دهد استفاده از جوش شیرین (به هر طریق، خوراكی، بخور و... ) در مقابل ویروس كرونا تاثیری داشته، گزارش نشده است و حتی ممكنست مقادیر نامناسب آن موجب لطمه رساندن به بدن شود.
به گزارش نئوپدیا به نقل از ایسنا، پژوهشگران موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در پاسخ به این پرسش که آیا بخور جوش شیرین برای مقابله با کووید-۱۹ مفیدست یا خیر، می گویند: این ادعا در ابتدا از متنی نشات گرفت که بیان می کرد در رژیم اشغالگر اسرائیل، به سبب استفاده مردم از آبلیمو و جوش شیرین، هیچ موردی از کرونا رخ نداده است.
علاوه بر این، بر طبق این ادعا تغییر تعادل وضعیت اسیدی-بازی(pH) بدن می تواند در پیشگیری و درمان این بیماری موثر باشد. درباب این ادعا، برمبنای جست وجوی صورت گرفته هیچ مطالعه علمی کنترل شده ای یافت نشد که این ادعا را به اثبات رسانده باشد.
نکته بعدی در رد این ادعا، توانایی حیات این ویروس در دماها و وضعیت های اسیدی- بازی مختلف (۳ تا ۱۰) است.
بدین سبب جوش شیرین با pH حدود ۸ تا ۹ نمی تواند در کنترل ویروس تاثیر قابل توجهی داشته باشد، ضمن این که مصرف مواد بازی یا اسیدی به آسانی pH بدن را تغییر نمی دهد.
لازم به ذکر است که برمبنای نظر متخصصان، استفاده نادرست از جوش شیرین می تواند موجب لطمه رسیدن به بدن شود.
منبع: neopedia.ir
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب