NeoPedia

شرط استفاده استارت آپ ها از تسهیلات صندوق نوآوری

شرط استفاده استارت آپ ها از تسهیلات صندوق نوآوری

نئوپدیا: عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شكوفایی اظهار داشت: استارت آپ هایی كه ایده های فناورانه و كاربردی دارند می توانند از تسهیلات صندوق نوآوری و شكوفایی بهره مند شوند.



به گزارش نئوپدیا به نقل از مهر، محمدصادق خیاطیان عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شكوفایی امروز در نشست خبری كه در محل صندوق نوآوری و شكوفایی برگزار شد، اظهار داشت: صندوق نوآوری و شكوفایی از حوزه استارت آپی باز حمایت می كند برای اینكه این حوزه یك حوزه مهم در كشور شمرده می شود.
خیاطیان اشاره كرد: استارت آپ ها در قانون دیده نشده بودند اما در آیین نامه رفع موانع تولید به صراحت در مورد شركت های دانش بنیان صحبت شده است.
وی اضافه كرد: تسهیلاتی كه صندوق به استارت آپ ها اعطا می كند به واسطه نهادهای مالیاتی خواهد بود.
عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شكوفایی اضافه كرد: صندوق های پژوهش و فناوری بر حسب قانون برنامه سوم توسعه شكل گرفته اند و در برنامه چهارم باز ادامه یافته اند.
وی اشاره كرد: در قانون رفع موانع تولید اجازه فعالیت صندوق های پژوهش و فناوری داده شده و از طرف صندوق نوآوری تسهیلاتی در اختیار آنها قرار گرفته است.
خیاطیان اشاره كرد: صندوق ها بعنوان نهادهای مالی محسوب می شوند و از آنجایی كه با شركت های دانش بنیان آشنایی دارند می توانند بعنوان بازوی قوی صندوق نوآوری و شكوفایی باشند.
وی اشاره كرد: صندوق های پژوهش و فناوری می توانند از شركت های فناور، خلاق و استارت آپ ها حمایت كنند و برای تجاری سازی از طرح های آنها سرمایه گذاری هایی داشته باشند.
وی اضافه كرد: استارت آپ ها و شركت هایی كه هنوز به مرحله دانش بنیانی نرسیده اند ولی پتانسیل استفاده از فناوری های آنها وجود دارد می توانند به واسطه صندوق های پژوهش و فناوری از تسهیلات صندوق نوآوری و شكوفایی بهره مند شوند.
خیاطیان اشاره كرد: شركت ها برای بهره مندی از تسهیلات صندوق نوآوری و شكوفایی می توانند به صندوق های پژوهش و فناوری در استان خود بازگشت كنند.
وی با اشاره به آمار صندوق های پژوهش و فناوری در سراسر كشور اظهار داشت: هم اكنون ۴۴ صندوق مجوز فعالیت دارند كه عملا ۲۵ صندوق فعالیت خودرا آغاز نموده اند.
وی افزود: امیدوار هستیم ظرف سه ماه آینده مجوزهای صادر شده برای صندوق های پژوهش و فناوری صادر شود.

1397/11/08
16:57:58
5.0 / 5
4493
تگهای خبر: پژوهش , تولید
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵
NeoPedia