رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور انتخاب شد
به گزارش نئوپدیا با حکمی از جانب رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر سید امیر محمد مرتضویان بعنوان رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و رئیس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه انتخاب شد.
به گزارش نئوپدیا به نقل از ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، طی حکمی از جانب دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه دکتر مرتضویان بعنوان رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و رئیس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه انتخاب شد.
در این حکم آمده است:
"پیرو ابلاغ سرپرستی شماره ۱۰۰/۹۲۷۲ مورخ ۱۳۹۹/۹/۱۲ و با عنایت به مصوبات جلسه مورخ ۱۴۰۰/۱/۲۱ شورایعالی انستیتو و به باعث این حکم به مدت چهار سال بعنوان " رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و رئیس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه" منصوب می شوید تا با استعانت از خداوند متعال و رعایت موازین شرعی و قانونی نسبت به انجام وظایف و امور محوله اقدام نمایید.
موفقیت شما را تحت عنایات حضرت ولی عصر (عج) در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و ارتقای جایگاه ملی و بین المللی دانشگاه از درگاه خداوند منان مسئلت می نمایم."
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دکتر مرتضویان دانش آموخته دکترای علوم و مهندسی صنایع غذایی، گرایش تکنولوژی مواد غذایی از دانشگاه تهران و عضو هیأت علمی با مرتبه استادی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.
دکترای علوم و مهندسی صنایع غذایی باگرایش تکنولوژی مواد غذایی، عضو شورای مشورتی غذا در سازمان غذا و دارو، عضو شورای پشتیبانی از فناوری و شرکتهای دانشبنیان در سازمان غذا و دارو، معاون آموزشی دانشکده و انستیتوی تغذیه و صنایع غذایی کشور، مدیر کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علومپزشکی شهید بهشتیپزشکی شهیدبهشتی، عضو شورای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، عضوشورای سیاست گذاری کمیته ی تحقیقات دانشجوییکشوری در وزارت بهداشت و مشاور علمی سازمان غذا و دارو در حوزه لبنیات و مواد غذایی فراسودمند همچون سوابق اجرایی و علمی دکتر مرتضویان است.
منبع: neopedia.ir
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب