NeoPedia
توسط محققان كشور؛

ساخت پشتی صندلی کمکی برای بیماران معلول

ساخت پشتی صندلی کمکی برای بیماران معلول

نئوپدیا: پژوهشگران کشور موفق به ساخت پشتی کمکی برای بیمارانی شدند که اندام های تحتانی آنها با مشکل مواجه است؛ این پشتی مجهز به ماساژور برای جلوگیری از زخم بستر است.



دکتر سرور بهبهانی استادیار مهندسی پزشکی-بیوالکتریک و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب درباب اختراع ثبت شده خود با عنوان «پشتی کمکی قابل حمل با امکان تنظیم مطابق ابعاد بیماران» اظهار داشت: خیلی از افراد به سبب نقصان در اندامهای تحتانی امکان نشستن بدون کمک دیگران را ندارند بدین جهت در صدد برآمدیم تا پشتی صندلی را برای آنها طراحی نماییم.
وی با اعلان اینکه امکان تهیه تخت های چندشکن بیمارستانی برای این افراد وجود ندارد، اظهار داشت: تا حالا تنها یک نمونه چینی از یک پشتی بسیار ساده برای این بیماران طراحی شده که هم اکنون در کشور ما وجود ندارد؛ همین نمونه خارجی حداقل توانایی های بیمار را تامین می کرد و پاسخگوی کامل نیازهای بیماران نبود.
وی با اعلان اینکه پشتی صندلی را که برای این بیماران طراحی کردیم نیازهای این بیماران را تا حد زیادی تحت پوشش قرار می دهد، اشاره کرد: این پشتی مجهز به تشکی محکم و قابل اتکا است که می تواند شرایط قرار گرفتن کمر بیمار در شیب های مختلف را فراهم سازد.
بهبهانی عنوان کرد: این پشتی به شکلی طراحی شده که امکان استفاده بیماران سنگین وزن (افرادی که عرض بالاتنه آنها بیشتر از حد استاندارد است) از آنرا دارد برای اینکه دو بال اضافی در پشت پشتی تعبیه شده که می تواند فضای استقرار بهتری را برای بیمار فراهم آورد.
وی با اعلان اینکه ارتفاع پشتی نیز متناسب با ابعاد بیمار قابل تنظیم است، اظهار داشت: اغلب بیماران در چنین شرایطی به سبب عدم امکان جابجایی، گرفتار زخم بستر و تحلیل عضلات پشتی می شوند. بدین جهت ویبراتور و ماساژوری در پشتی آن تعبیه شده که می تواند منجر به گرم کردن عضلات و کمک به گردش خون بهتر در این نواحی شود. همین طور فیکساتور گردن و سری در این پشتی در نظر گرفته شده است که موجب می شود حمایت کاملی از این اعضا صورت گیرد.
وی اشاره کرد: این پشتی قابلیت نصب بر روی تخت بیمار و حتی استفاده بر روی تشک و زمین را دارد.
بهبهانی با اعلان اینکه تولید این نمونه داخلی مورد حمایت یک شرکت دانش بنیان ایرانی قرار گرفته و می تواند با قیمتی مقرون به صرفه برای بیماران به تولید انبود برسد، بیان کرد: حالا این طرح ثبت اختراع شده و درحال رایزنی برای تولید انبوه است.


منبع:

1400/05/26
16:32:42
5.0 / 5
1006
تگهای خبر: استاندارد , تولید , دانشگاه , شركت
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۲
NeoPedia