NeoPedia

ارتقای مراكز رشد و ایجاد نخستین مركز پژوهشی در دانشگاه محقق اردبیلی

ارتقای مراكز رشد و ایجاد نخستین مركز پژوهشی در دانشگاه محقق اردبیلی

به گزارش نئوپدیا رئیس دانشگاه محقق اردبیلی از دریافت مجوز ایجاد نخستین مركز پژوهشی و ارتقای مراكز رشد و شركتهای دانش بنیان در دانشگاه محقق اردبیلی اطلاع داد.


به گزارش نئوپدیا به نقل از ایسنا، عزیز حبیبی در نشست با خبرنگاران در سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی اظهار نمود: این دانشگاه نسبت به دانشگاه های همجوار خود از جوان ترین دانشگاه ها به حساب می آید كه در سال ۵۷ و همزمان با انقلاب بوجود آمد كه می توان دانشگاه محقق اردبیلی را از رویش های انقلابی به شمار آورد.

وی با اشاره به اینكه قبل از این مراكز پژوهشی در دانشگاه محقق اردبیلی وجود نداشت، خاطرنشان كرد: ما امسال و در چهلمین سال تأسیس این دانشگاه، نخستین مجوز مركز پژوهشی زیست فناور گیاهان دارویی را دریافت كردیم كه این موفقیتی بزرگ برای محقق اردبیلی به حساب می آید.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی رسانه ها را ناقل پیام های امیدبخش و سازنده در جامعه اعلام نمود و اظهار داشت: امسال دانشگاه محقق اردبیلی توفیقات متعددی را در زمینه های مختلف كسب كرده كه بار اصلی اطلاع رسانی این موفقیت ها بر دوش رسانه های جمعی، مطبوعات و خبرگزاری ها بود كه از این بابت ما قدردان این قشر زحمتكش هستیم.

حبیبی اضافه كرد: ما شاهد رشد، شكوفایی و سرعت عمل در ارتقای سطح دانشگاه محقق اردبیلی هستیم و علیرغم اینكه شرایط سخت و ظالمانه ای ضد كشور ما از جانب برخی ابرقدرت های جهانخوار اعمال می شود، اما ما توانسته ایم در حوزه های عمرانی، پژوهشی، علمی و فناوری در استان اردبیل گام های متعددی برداریم و این اصل بر هیچ كس پوشیده نیست.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان كرد: علیرغم اینكه امسال افزایش تولیدات علمی در كشور رشد هشت درصدی را نشان می دهد، اما این رقم در اردبیل بالغ بر ۵۰ درصد است كه این نشان داده است میانگین رشد علمی اردبیل بالا و منحصر به فرد است.

حبیبی به گزارش پایگاه های معتبر علمی درباره رشد علمی اردبیل اشاره نمود و افزود: ما از نظر تعداد مقامات پراستناد و داغ كه بیشتر مورد توجه پژوهشگران و محققان است، یك افزایش ۸۰ درصدی را شاهدیم كه در كنار آن چاپ مقالات با كیفیت بالا و همكاری بین المللی با كشورهای همتراز را هم شاهد می باشیم.
وی از ۶۳ مورد همكاری در سال ۲۰۱۷ با كشورهای همتراز اطلاع داد و افزود: این رقم امسال به ۱۶۳ همكاری با ۱۵۸ درصد افزایش رسیده كه جزو دستاوردهای بسیار ممتاز دانشگاه محقق اردبیلی است.
حبیبی دانشگاه محقق اردبیلی را در ردیف دانشگاه های نسل چهارم و جامعه محور معرفی نمود و اظهار داشت: ارتباط تنگاتنگ دانشگاه با جامعه و هماهنگی در جهت تأمین نیازهای علمی و پژوهشی ما را به سمت فعالیت های مختلف سوق داده كه از این بابت جهت گیری ما هم در جهت برنامه ریزی برای كاربردی كردن فعالیت هاست.

ایشان در ادامه خاطرنشان كرد: از نظر رتبه بندی دانشگاهی، دانشگاه محقق اردبیلی در چارك دوم تقسیم بندی شده كه ما بعنوان دانشگاه مادر وظیفه صیانت از آبروی علمی استان را در كنار پژوهشگران، دانشگاهیان، محققان و… بر دوش داریم.

حبیبی اعمال نگاه های سیاسی، سلیقه ای و تنگ نظرانه در دانشگاه را سم مهلك برای عرصه علمی عنوان نمود و اضافه كرد: وظیفه آحاد مسؤولان استانی است تا با پرهیز از نگاه سیاسی، سلامت علمی جامعه را مد نظر قرار دهند و ما هم در كنار آنها به وظیفه علمی خود عمل خواهیم كرد.

وی از ارتقای مراكز رشد و شركتهای دانش بنیان در دانشگاه محقق اردبیلی اطلاع داد و تصریح كرد: شورای هماهنگی اقتصاد دانش بنیان در این دانشگاه شكل گرفته كه این هم سبب تشكیل استارتاپ های مختلف با موضوعات و عناوین مختلف بخصوص اشتغال و كارآفرینی شده است.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به اینكه هم اكنون دانشگاه محقق اردبیلی از نظر درصد اساتید و توزیع رتبه های علمی در جایگاه قابل قبولی قرار دارد، اظهار نمود: چهار درصد اساتید ما دانشیار و استاد تمام هستند كه این نشان از استخوان بندی و پختگی علمی دانشگاه است.

حبیبی جوان بودن دانشگاه محقق اردبیلی را نسبت به سایر دانشگاه ها خاطرنشان كرد و بیان كرد: اما در كنار این تازگی و جوان بودن، ما رتبه و جایگاه علمی خویش را همتراز با سایر دانشگاه ها رسانده ایم، به صورتی كه ۴۱ درصد از فارغ التحصیلان ما پارسال در مقطع كارشناسی ارشد قبول شدند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: دو نفر از اساتید ما جزو یك درصد اساتید برتر جهان و دانشمندان قرار دارند كه در نظر داریم در سال ۲۰۲۰ در شاخص های علمی دو نفر دیگر از اساتید را هم به این رقم بیفزاییم.
حبیبی به انتخاب دانشجویان برتر از دانشگاه محقق اردبیلی اشاره نمود و افزود: امسال ۲۷ نفر از دانشجویان كشور از جانب وزارت علوم مورد تقدیر قرار گرفتند كه از این میان در استان اردبیل هم دو نفر از دانشجویان در رشته های روان شناسی و تربیت بدنی حائز این مقامات برتر شدند.
وی رشد مناسب واحدها و هسته های فناور را در دانشگاه خاطرنشان كرد و تصریح كرد: این هسته ها پارسال ۳۳ مورد بود كه امسال با افزایش ۵۴ درصدی به ۵۳ هسته فناور رسیده است.
حبیبی از جذب ۱۵ نفر عضو هیأت علمی جدید امسال و استخدام آنها با مدرك دكترای تخصصی اطلاع داد و افزود: در نظر داریم تا در سال جدید ۲۲ نفر عضو هیأت علمی را هم در بدنه دانشگاه جذب نماییم.
وی به فعالیت های متنوع عمرانی و افزایش فضای دانشگاهی اشاره نمود و اضافه كرد: امسال پروژه های متعددی را علیرغم وجود تورم های ناخواسته و تحریم های شدید در دانشگاه محقق اردبیلی انجام دادیم كه پروژه فاز سه دانشكده فنی با چهار هزار و ۸۰۰ متر مربع، بلوك خوابگاهی دانشجویی با چهار هزار و ۲۵۰ متر مربع و راه اندازی استخر ورزشی دانشگاه در دو هزار و ۲۰۰ متر مربع همچون آنهاست.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی به گسترش فضای سبز، محوطه سازی، آسفالت ریزی، خیابان كشی و گسترش برق اضطراری با در نظر گرفتن چهار میلیارد تومان اعتبار اشاره نمود و اظهار داشت: سه پروژه عمرانی همچون دانشكده علوم انسانی، مجموعه آزمایشگاهی و كارگاهی و كتابخانه دانشگاه در مجموع با ۱۰ میلیارد تومان اعتبار در حال اجراست كه در سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.



1397/12/25
12:19:26
5.0 / 5
4498
تگهای خبر: بین المللی , پژوهش , پژوهشگران , پژوهشی
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵
NeoPedia