NeoPedia

ارتباط میان مصرف مکمل های غذایی و فشار خون

ارتباط میان مصرف مکمل های غذایی و فشار خون

پژوهشگران با انجام پژوهشی دریافتند که خانم ها، افراد مسن تر، افراد با تحصیلات بالاتر و دارای بیماریهای مزمن فشارخون بالا به احتمال زیاد از مکمل های غذایی استفاده می نمایند.


به گزارش نئوپدیا به نقل از ایسنا، امروزه، استفاده از مکمل های غذایی به یک روند رو به رشد در سراسر جهان تبدیل گشته است و ممکنست تحت تأثیر عوامل جمعیت شناختی و اجتماعی-فرهنگی قرار گیرد.
تعدادی از افراد با این فکر که می توانند سلامت خودرا بهبود بخشند، علایم را کاهش دهند و از بیماری جلوگیری نمایند، از مکمل ها استفاده می نمایند.
پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی گیلان در یک پژوهش فراوانی استفاده از مکمل های غذایی و ارتباط آن با عوامل اجتماعی-اقتصادی در بین شرکت کنندگان مبتلا به بیماریهای مزمن اصلی غیرواگیر دیابت، بیماری قلبی عروقی، فشار خون بالا، سرطان ها و چاقی در شمال ایران را بررسی کردند.
بنا بر اعلام پایگاه پژوهش های سلامت کشور، در این بررسی ۱۰ هزار و ۵۲۰ مرد و زن ۳۵ تا ۷۰ ساله در شهرستان صومعه سرا مورد مطالعه قرار گرفتند. جنسیت زن، بالاترین محدوده سنی (۵۵-۶۵ سال)، تحصیلات آکادمیک بالا، زندگی در مناطق شهری و وضعیت اقتصادی خوب، افراد متاهل و سیگاری، کسانی که سابقه دیابت، چاقی و چاقی مرکزی داشتند، در مقایسه با افراد سالم، احتمال بیشتری برای دریافت مکمل های غذایی داشتند.
نتیجه این پژوهش که توسط مرجان مهدوی روشن و با همکاری دیگر پژوهشگران با عنوان «بررسی الگوهای غذایی و برخی عوامل در رابطه با آنتروپومتریک وعوامل اقتصادی دموگرافیک در میان زنان و مردان در مطالعه همگروهی پارسی گیلان PGCS در سال ۲۰۱۹-۲۰۲۰ انجام شده است، نشان داد: درکل یک چهارم شرکت کنندگان از مکمل های غذایی استفاده می کردند. جنس مؤنث، گروههای سنی مسن تر و شرکت کنندگان با تحصیلات بالاتر و در بین بیماریهای مزمن، بیماران مبتلا به فشارخون بالا، بیماری قلبی عروقی و دیابت به احتمال زیاد از هر نوع مکمل های غذایی استفاده می نمایند.



1400/12/07
20:03:59
5.0 / 5
172
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۱
NeoPedia