NeoPedia
معاون علمی رییس جمهور خبر داد؛

افزایش ۳ برابری صادرات دانش بنیان ها تا انتهای سال

افزایش ۳ برابری صادرات دانش بنیان ها تا انتهای سال

به گزارش نئوپدیا، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور اظهار داشت: امسال برمبنای پیش بینی گمرک، صادرات محصولات دانش بنیان سه برابر خواهد شد که بخش مهمی از آن دارو و تجهیزات پزشکی است.



به گزارش نئوپدیا به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهوری در آئین گشایش دومین نمایشگاه محصولات دانش بنیان حوزه غذا، دارو و تجهیزات پزشکی سلامت بنیان اظهار داشت: امیدوار هستم این نمایشگاه به اتفاقات خوبی در عرصه توسعه بازار شرکتها منجر شود. حضور ۲۰۰ شرکت دانش بنیان جدید در نمایشگاه حضور و رونمایی از ۲۳ محصول جدید دانش بنیان این حوزه، یک اتفاق بزرگ و ملی است.
وی با اشاره به اینکه از شروع انقلاب اسلامی و طی چهار دهه اخیر، کشور سرمایه گذاری ویژه ای در عرصه سلامت داشته است، اضافه کرد: نسبت به آموزش پزشکی، زیرحوزه سلامت یکی از معدود حوزه هایی است که توجه ویژه ای به آن شده است و در مقایسه شرایط سلامت کشورمان با دیگر کشورها می بینیم که از حیث سطح رفاه سلامت، در دسترس بودن امکانات سلامت، خدمات قابل ارائه و هزینه های درمان جزو کشورهای برتر هستیم. هزینه های درمان در خیلی از کشورهای خارجی حتی در قیاس با درآمد سرانه آن کشورها هم هزینه های سنگینی است و بنابراین، این امکان در کشورمان را باید یک فرصت ویژه دانست.
معاون علمی رییس جمهور اضافه کرد: این سرمایه گذاری ۴۰ ساله امروز به یک توان فعال بسیار بزرگ ویژه تبدیل گشته که می تواند به یک توان درآمدساز، بازارساز و صادرات ساز تبدیل گردد.
دهقانی با اشاره به اینکه توسعه صادرات محصولات دانش بنیان حوزه سلامت یکی از اولویت های معاونت علمی است و لازم است اولویت سایر دستگاهها نیز باشد، افزود: یکی از اولویت های معاونت علمی، علاوه بر تشکیل، توسعه و بالندگی شرکت های دانش بنیان حوزه سلامت، صادرات محصولات دانش بنیان این حوزه است. امسال برمبنای پیش بینی گمرک، صادرات محصولات دانش بنیان سه برابر خواهد شد که بخش مهمی از آن دارو و وتجهیزات پزشکی است.

وی ادامه داد: تا قبل از سفر اخیر رییس جمهوری به کنیا، به همت خانه فناوری و نوآوری ایران در کنیا تنها دو داروی ایرانی موفق به گرفتن GMP شده بود که خوشبختانه این تعداد به ۱۳ دارو رسیده است.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور با اشاره به تکاپوی کشورها برای خودکفایی در حوزه سلامت عنوان کرد: با اتفاقاتی که دوران کرونا رخ داد شاهد تغییر استراتژی کشورها در عرصه سلامت و توجه به مقاوم سازی داخلی و ایجاد یک فرصت ویژه در عرصه دیپلماسی سلامت بودیم بطوریکه همه کشورها تلاش دارند که محصولات و تجهیزات حوزه سلامت را در داخل خوذشان محصول تولید کنند. این مساله مهم باتوجه به خاصیت ها و مزیت های ایران در عرصه سلامت می تواند فرصتی برای ورود دانش بنیان ها به بازارهای بین المللی باشد.

دهقانی با تکیه بر ضرورت ایجاد پشتوانه مردمی برای محصولات دانش بنیان ساخت داخل با کمک به ارتقای کیفی این محصولات اظهار داشت: حال که در تولید محصولات و تجهیزات داخلی درحال رسیدن به خودکفایی هستیم باید کاری نماییم که مردم پشتوانه واقعی این محصولات باشند.

وی ادامه داد: اگر دارو و تجهیز ایرانی به قدری باکیفیت باشد که اثربخشی مناسب داشته باشد و قیمت و در دسترس پذیری خوبی داشته باشد مردم بزرگ ترین حامیان و پشتیبانی کنندگان آن و جلوگیری کننده از وارادات خواهند بود؛ بدین سبب بر ما فرض است که تلاش جهادی نماییم و از سودهای زود در دسترس بگذریم تا محصول پزشکی ایرانی در قلب و باور مردم مقبول باشد.

دومین دوره نمایشگاه محصولات دانش بنیان حوزه غذا، دارو و تجهیزات پزشکی با حضور ۲۰۰ شرکت دانش بنیان اجرا شد. در افتتاحیه این رویداد از ۲۳ محصول دانش بنیان سلامت شامل ۱۲ فراورده دارویی و ۱۱ تجهیز دانش بنیان رونمایی گردید.

1402/10/25
11:59:57
5.0 / 5
246
تگهای خبر: آموزش , بین المللی , تولید , خدمات
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۱
NeoPedia