NeoPedia

دیجیتال سازی میادین نفتی کشور با قرارداد ۷۰۰ میلیون یورویی

دیجیتال سازی میادین نفتی کشور با قرارداد ۷۰۰ میلیون یورویی

به گزارش نئوپدیا، دانشگاه امیرکبیر با دو شرکت حوزه نفت و گاز نخستین قرارداد پژوهشی فناوری میدان دیجیتال را امضا کردند که مبلغ این قرارداد حدود ۷۰۰، ۰۰۰ یورو و ۱۵۵ میلیاردریال ارزیابی شده است.



به گزارش نئوپدیا به نقل از دانشگاه امیرکبیر، در بیست ونهمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، شرکت ملی نفت ایران و یک شرکت نفت و گاز قرارداد پژوهشی بهینه سازی مدیریت به هنگام مخزن میدان دارخوین را بر مبنای فناوری میدان دیجیتال(DOF) امضا کردند.
در بیست ونهمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، قرارداد پژوهشی بهینه سازی مدیریت به هنگام مخزن میدان دارخوین بر مبنای فناوری میدان دیجیتال(DOF)، بعنوان نخستین قرارداد حوزه دیجیتال سازی میادین نفتی در کشور، به امضاء آقایان سیدمهدیا مطهری مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران، عیسی نویری رئیس پژوهش و توسعه شرکت نفت و گاز اروندان، و دکتر احمد فهیمی فر نماینده دانشگاه صنعتی امیرکبیر بعنوان مدیر طرح رسید.
بر اساس این قرارداد، دانشگاه صنعتی امیرکبیر مطالعات پژوهشی و فناورانه ای را با هدف توسعه فناوری در جهت بهینه سازی فرآیندهای تولید و افزایش ضریب برداشت در میدان دارخوین بر عهده می گیرد.
مبلغ این قرارداد پژوهشی مهم که بشکل ارزی و ریالی منعقد شده حدود ۷۰۰، ۰۰۰ یورو و ۱۵۵ میلیاردریال ارزیابی شده است.


منبع:

1404/02/25
10:16:52
5.0 / 5
23
تگهای خبر: پژوهش , پژوهشی , تولید , دانشگاه
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

NeoPedia