ربات بدون سر در کارخانه ها استخدام می شود
به گزارش نئوپدیا، شرکتی فرانسوی ربات انسان نمای کالوین بدون سر ساخته و به یک خودروساز فرانسوی کمک می نماید کارگرانش از انجام کارهای دردناک و غیر ارگونومیک خلاص شوند.
دریافت 17 MB
به گزارش نئوپدیا به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، شرکت فرانسوی «وندر کرافت» که اگزواسکلتون می سازد برای اولین بار از روباتی انسان نما، رونمایی کرده است. این ربات که «کالوین» نام دارد در ۴۰ روز توسعه یافته است. وندر کرافت عناصری از دیگر اگزواسکلتون های این شرکت را در خود دارد.
شرکت مذکور این ابزار را با عنایت به اگزواسکلتون های قدرتمند و معتبر برای کارخانه ها ابداع کرده است. ربات انسان نمای مذکور که قادر به برقراری توازن خودکار است با دستور صوتی کار می کند و برای انجام فعالیتهای صنعتی غیر ارگونومیک مناسب می باشد.
محصول جدید این شرکت در حالی عرضه شده که شرکت خودروسازی رنو در آن سرمایه گزاری نموده است. رنو و وندرکرفت از راه شراکت تجاری تصمیم دارند توسعه کالوین که خانواده ای از نسل ربات های آینده است را برای مصارف کارخانه ای تضمین کنند.
کالوین به شرکت رنو اجازه می دهد با استفاده از این ربات کارگرانش را از انجام کارهای سخت و غیر ارگونومیک خلاص کند و هم زمان مدت زمان تولید را کاهش می دهد؛ در نتیجه بهره وری افزایش خواهد یافت.
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب