NeoPedia

پیشرفت کیفیت صادراتی محصولات کشاورزی با ساشه های نانویی ایرانی

پیشرفت کیفیت صادراتی محصولات کشاورزی با ساشه های نانویی ایرانی

نئوپدیا: فناوران یکی از شرکتها با طراحی و تولید ساشه های نانوجاذب اتیلن، گام مهمی در پایین آوردن ضایعات محصولات کشاورزی بعد از برداشت، حفظ کیفیت میوه ها و تقویت صادرات ایران برداشته است.



به گزارش نئوپدیا به نقل از ستاد نانو، در شرایطی که بخش بزرگی از محصولات کشاورزی به سبب نبود زیرساخت های نگهداری مناسب، قبل از رسیدن به بازار مصرف گرفتار فساد و ضایعات می شوند، استفاده از تکنولوژی های جدید مانند نانوجاذب ها می تواند راهی مؤثر برای افزایش راندمان و پایداری در زنجیره تامین محصولات کشاورزی باشد. در این جهت یکی از شرکت های فناور با تأکید بر فناوری نانو، محصولی مؤثر برای حفظ تازگی و ماندگاری میوه ها، سبزیجات و گل ها ارائه داد.
ساشه های تولیدی این شرکت از جاذب های نانوساختار برای جذب گاز اتیلن بهره می برند. اتیلن گازی است که بصورت طبیعی در خیلی از میوه ها و سبزیجات تولید می شود و به عنوان «هورمون رسیدن» عمل می کند. تجمع این گاز در محیط بسته می تواند روند رسیدن میوه را تسریع کند و در نتیجه، منجر به فساد و کاهش عمر مفید آن شود. ساشه های نانوجاذب اتیلن با جذب مؤثر این گاز، سبب کند شدن پروسه رسیدگی و در نهایت، افزایش زمان ماندگاری محصولات می شوند.
این ساشه ها ظاهری شبیه ساشه های رایج سیلیکاژل دارند، اما عملکرد آنها بطورکامل متفاوت می باشد. هر ساشه شامل یک تا ۵ گرم از مواد جاذب است که می تواند از ترکیبات نانویی خالص، یا بصورت کامپوزیت های پلیمری و زئولیتی (در قالب پودر، گرانول یا اکسترود) تهیه شود. این ساختارها برمبنای نوع میوه، حجم بار، مدت زمان نگهداری و شرایط صادرات، بصورت اختصاصی برای مشتری طراحی می شوند. چنین نگاهی سبب شده تا این محصول نه فقط در بخش داخلی، بلکه در بازارهای صادراتی نیز کاربرد گسترده ای پیدا کند.
مشتریان اصلی ساشه های نانوجاذب تولیدشده توسط این شرکت، شامل واحدهای سورتینگ میوه، شرکت های صادراتی و عرضه کنندگان گل و صیفی جات هستند. این مجموعه قابلیت تولید بالاتر از ۵۰۰ میلیون عدد ساشه در سال را دارد و با طراحی اختصاصی برای هر نوع محصول کشاورزی، راهکاری متناسب با نیاز فعالان این حوزه عرضه می کند.
یکی از مهم ترین مزایای رقابتی این شرکت نسبت به نمونه های مشابه در بازار، افزایش زمان ماندگاری محصولات، قیمت مناسب و کیفیت برتر است. خصوصاً در صادرات محصولات حساس مانند کیوی، توت فرنگی، گیلاس، انار، فلفل دلمه ای و سایر اقلام فاسدشدنی، استفاده از این ساشه ها می تواند موجب کاهش ضایعات، افزایش رضایت مشتریان خارجی و بهبود برند صادراتی ایران شود.


منبع:

1404/04/19
19:21:02
5.0 / 5
5
تگهای خبر: تقویت , تكنولوژی , تولید , شركت
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

NeoPedia