سقوط استارلینک عکاسی شد
نئوپدیا: با کمک فضاپیمای ورد ویو 3 متعلق به شرکت وانتور(Vantor )یک تصویر جدید از ماهواره استارلینک درحال سقوط در مدار زمین ثبت شده است.
به گزارش نئوپدیا به نقل از اسپیس، هفته ی پیش یک ماهواره استارلینک مبتلا به اختلال و درنتیجه آن ارتباطش با زمین قطع شد. این ماهواره حالا بسمت زمین درحال حرکت است و احیانا طی هفته های آینده در اتمسفر سیاره بسوزد. اسپیس ایکس از شرکت وانتور که قبلاً به نام مکسار اینتلیجنس مشهور بود، خواست تا از ماهواره درحال سقوط عکسبرداری کند تا به درک بهتری از شرایط آن برسد. شرکت مذکور هم با بهره گیری از ماهواره ورد ویو ۳ از فاصله ۲۴۱ کیلومتر از استارلینک مذکور عکس گرفت. این عکس هنگامیکه هر دو ماهواره بر فراز آلاسکا بودند، ثبت شده و وضوح آن ۱۲ سانتیمتر است. تاد سوردی معاون اجرایی رییس شرکت وانتور در اطلاعیه ای در این زمینه اعلام نمود: تیم ما با کمک قابلیت های پیشرفته فناوری تصویربرداری غیرزمینی و ظرفیت جمع آوری تازه گسترش یافته، توانست به سرعت عمل کند و تاییدیه ای بر مبنای این که ماهواره آنها به طور عمده سالم باقیمانده، در اختیار اسپیس ایکس قرار دهد. این ارایه سریع داده ها به اسپیس ایکس کمک کرد خسارت های احتمالی به ماهواره را به سرعت ارزیابی کند. البته خسارت هایی به این استارلینک وارد شده است. اسپیس ایکس در این راستا اعلام نمود داده ها از آن حکایت می کند که این ماهواره درنتیجه اختلال بوجود آمده، تعداد اندکی زباله فضایی بوجود آورده است. اما این زباله ها و ماهواره به کلی مشکلی برای دیگر ابزارهای فضایی در مدار پایین زمین به وجود نخواهند آورد.
بطور خلاصه، شرکت مذکور هم با سودجستن از ماهواره ورد ویو ۳ از فاصله ۲۴۱ کیلومتر از استارلینک مذکور عکس گرفت. اسپیس ایکس در این جهت اظهار داشت داده ها از آن حکایت می کند که این ماهواره درنتیجه اختلال بوجود آمده، تعداد اندکی زباله فضایی بوجود آورده است.
منبع: نئوپدیا
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب