یك مقام مسئول در معاونت علمی:
تكمیل رباتهای تشخیص و درمان ضایعات عصبی
به گزارش نئوپدیا معاون معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار داشت: ربات جراحی سینا یكی از طرح هایی است كه حالا در مرحله آخر مجوز است. ربات هایی برای تشخیص و درمان ضایعات عصبی هم در حال تكمیل است.
به گزارش نئوپدیا به نقل از مهر، پیمان صالحی امروز در حاشیه رونمایی از نسل چهارم ربات سورنا در جمع خبرنگاران اظهار داشت: یكی از اهداف معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پشتیبانی از فناوری هایی است كه نیازهای حال و آینده كشور محسوب می شوند.
وی تصریح كرد: ما علاقه مند بودیم كه نه تنها این ربات انسان نما بتواند درجه آزادی بیشتری داشته باشد بلكه عملكردش به یك انسان شبیه تر شود.
معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینكه این ربات از طرح های كلان معاونت علمی بوده است، افزود: ربات سورنا ۴ بیشتر از ۴۰ درجه آزادی دارد و سرعت آن هم از نسل سوم خودش بیشتر است.
صالحی بیان كرد: این ربات می تواند در تعامل با انسان قرار گیرد و چهره انسان ها را شناسایی كند؛ شناسایی تعداد افراد و اشخاص از دیگر خصوصیت های ربات به حساب می آید.
وی اظهار داشت: «سورنا ۴» با بودجه ۳.۲ میلیارد تومانی به این مرحله رسیده كه بیشتر از ۹۰ درصد آنرا معاونت علمی ریاست جمهوری تامین كرده است.
صالحی تصریح كرد: چندین سال قبل مینی ربات سورنا رونمایی گردید كه جنبه آموزشی و تبلیغاتی داشت كه می توان این ربات را در حوزه گردشگری استفاده نمود.
معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اضافه كرد: بیشتر طرح های كلان ما جزو نیاز كشور محسوب و برای نخستین بار در كشور اجرا می شوند و حتما یك بهره بردار ویژه دارند.
وی خاطرنشان كرد: بیشتر از ۱۲۰ طرح كلان ملی به صورت جاری در كشور توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال اجراست.
به گفته صالحی، بیشتر از ۹۵ درصد طرح های كلان ملی، بهره بردار بالفعل دارند.
وی تصریح كرد: طرح های كلان دیگری در معاونت علمی هم پیگیری می شوند كه در حوزه توسعه ربات ها هستند. ربات جراحی سینا یكی از طرح هایی است كه حالا در مرحله آخر مجوز است. ربات هایی برای تشخیص و درمان ضایعات عصبی هم در حال به نتیجه رسیدن است.
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب