NeoPedia
با نوآوری جدید؛

كپسول بی سیم دارو را در یك ماه به بدن می رساند

كپسول بی سیم دارو را در یك ماه به بدن می رساند

به گزارش نئوپدیا محققان نوعی كپسول قابل هضم طراحی نموده اند كه یك ماه در بدن می ماند و می تواند دارو به بدن منتقل كند.



به گزارش نئوپدیا به نقل از دیلی میل، دانشمندان یك كپسول الكترونیكی قابل هضم طراحی نموده اند كه از طریق دور كنترل می گردد و داروها را به بدن منتقل می كند. این كپسول می تواند به صورت بی سیم به موبایل متصل شود و دستوراتی برای تنظیم دوز اجرا نماید.
این كپسول كوچك با پرینتر سه بعدی تولید می گردد و به اعتقاد دانشمندان قابلیت انتقال دارو به بیمارانی دارد كه برای مدتی طولانی باید دارو مصرف كنند.
محققان MIT این كپسول را اختراع كرده اند. آنها امیدوارند بتوان از این كپسول از تعداد تزریق ها به بیماران كاست.
این گجت همینطور می تواند عفونت ها یا واكنش های آلرژیك را ردیابی و سپس دارویی مانند آنتی هیستامین را در بدن بیمار آزاد كند. این دستگاه می تواند با استفاده از اپلیكیشن موبایل و به وسیله بلوتوث، اطلاعات را ارسال و دستورات انتقال دارو و غیره را دریافت كند.
«جیوانی تراورسو» یكی از مولفان این پژوهش می گوید: سیستم ما می تواند یك حلقه نظارت و درمان تولید كند.
وی همینطور اضافه كرد: عرضه دستورات در موبایل سبب می گردد انتقال دارو یا تعیین دوز آن با دقت بیشتری صورت گیرد.
همچنین این دستگاه می تواند بر برخی افراد در معرض خطر مبتلا شدن به عفونت هم نظارت كند، مانند بیمارانی كه شیمی درمانی انجام می دهند. همینطور اگر در بدن بیماران عفونت ردیابی شود، كپسول، آنتی بیوتیك آزاد می كند.
این روند به بیماران كمك می كنند دوز مناسبی از دارو را دریافت نمایند و بنابراین برای مبتلایان به بیماری هایی مانند ایدز یا مالاریا كارآمد است.
افراد مبتلا به دیابت هم می توانند به كمك این كپسول دوز دقیق و مرتبی از انسولین دریافت نمایند.
به گفته محققان این دستگاه با گجت های پوشیدنی بهداشتی دیگر و ایمپلنت ها هم یكپارچه می گردد تا اطلاعات را به موبایل بیمار یا پزشك برساند.
این كپسول بعد از بلع به شكل Y باز می گردد و بازوهای آن سبب می شوند، گجت تا یك ماه در بدن بیمار بماند. بعد از آن كپسول فروپاشی و با استفاده از سیستم هاضمه دفع می گردد.
كپسول دارو در بازوهای Y شكل قرار می گیرد. دانشمندان تابه حال قابلیت رصد دما در بدن خوك ها را به وسیله این كپسول ها نشان داده اند.

1397/09/25
14:37:48
5.0 / 5
4601
تگهای خبر: پژوهش , تولید
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
NeoPedia