NeoPedia
مروری بر نتایج نهایی شش ماه كارآزمایی بالینی؛

از رمدسیویر تا لوپیناویر و اینترفرون داروهایی كه نقشی در درمان كرونا ندارند

از رمدسیویر تا لوپیناویر و اینترفرون داروهایی كه نقشی در درمان كرونا ندارند

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی با اشاره به كارآزمایی بالینی صورت گرفته، اظهار نمود: داروهای ˮ رمدسیویرˮ، ˮلوپیناویرˮ، ˮاینترفرونˮ و ˮهیدروكسی كلروكینˮ تاثیری بر درمان كرونا نشان نداده اند.


به گزارش نئوپدیا به نقل از ایسنا، دکتر رضا ملک زاده، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و عضو کمیته اجرائی مطالعه Solidarity Clinical Trial for COVID-۱۹ Treatments، اظهار نمود: بتازگی نتایج نهایی شش ماه کارآزمایی بالینی بر روی نخستین گروه از بازوهای درمانی مطالعه سازمان بهداشت جهانی برای درمان کووید ۱۹ اعلام شده است که بر طبق این نتایج، داروهای " رمدسیویر"، "لوپیناویر"، "اینترفرون" و "هیدروکسی کلروکین" تحت کارآزمایی بالینی بر روی ۱۱ هزار بیمار مشارکت کننده ازحدود ۵۰۰ بیمارستان ۳۰ کشور در شش منطقه جهان که همگی دارای مشخصه « ضد ویروس» بوده اند، تاثیری بر درمان، کاهش طول مدت بستری، نیاز به تهویه مکانیکی و مرگ و میر مبتلایان به کووید -۱۹ بستری در بیمارستان نشان ندادند.

به گفته معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت وضعیت بهبودی بیمارانی که درمانهای ذکر شده را دریافت نکرده بودند همانند بیماران دریافت کننده این رژیم های درمانی بوده است و نتایج این مطالعه بزودی در مقاله ای تحت عنوان: Repurposed antiviral drugs for COVID-۱۹ –interim WHO SOLIDARITY trial results منتشر خواهد شد. نویسنده همکار این مقاله، دستیابی به داروی قطعی درمان کووید ۱۹ را مطالعات کارآزمایی بالینی وسیع با حداقل یک هزار بیمارثبت نام شده دانسته و تاکید کرده بود که مشارکت بیش از ۱۱هزار بیمار در مطالعه همبستگی جهانی به نتیجه گیری درباره چهار داروی تحت کارآزمایی بالینی کمک کرد و بی اثر بودن این داروها را نشان داد.

عضو کمیته اجرائی مطالعه سازمان بهداشت جهانی برای درمان کووید ۱۹ همین طور از ورود داروهای جدیدتر برای کارآزمایی بالینی با تصمیم سازمان بهداشت جهانی به مطالعه Solidarity Clinical Trial for COVID-۱۹ Treatments آگاهی داده بود.

وی اضافه کرد: سازمان بهداشت جهانی بنا بر سفارش کمیته نظارت بر داده ها و ایمنی مطالعه کارآزمایی بالینی درمان کووید ۱۹ تحت نظارت خود می تواند برمبنای تجزیه و تحلیل موقت داده ها میزان تاثیر داروها بر روند بهبودی و کاهش مرگ مبتلایان، برخی رژیم های درمانی را حذف و برخی را جایگزین کند. این آزمایشات تماما با مجوزهای اخلاقی و نظارت کامل و دقیق سازمان بهداشت جهانی صورت می گیرد.

معاون تحقیقات وفناوری وزارت بهداشت اشاره کرد: طی اجرای این مطالعه که همچنان ادامه دارد کمیته راهبری بین المللی سازمان بهداشت جهانی بر اجرای درست پروتکل توافق شده بین المللی نظارت کرده و یک گروه اجرائی متشکل از ۹ کشور عضو همچون ایران در فواصل زمانی مشخص درباب اجرای درست مطالعه توسط کشورهای همکار بطور مکرر مورد مشورت سازمان بهداشت جهانی قرار می گیرند.

طبق اعلام وبدا، وی با اعلان اینکه ایران در حال اجرای یک طرح پژوهشی با همکاری چند کشور برای مطالعه کارآزمایی بالینی داروهایی مانند Famotidine (داروی معده) Acalabrutinib (داروی ضد سرطان)، Sofosbuvir و Daclatasvir ( ترکیب دارویی ضد ویروس هپاتیت سی ) و Favipiravir (داروی ضد ویروس) برای درمان سرپایی بیماران مبتلا به علایم متوسط بیماری کووید ۱۹ که نیازی به بستری در بیمارستان و تهویه مکانیکی ندارند است، اصرار کرد که هیچ یک از داروها به خاطر عوارض احتمالی نباید خودسرانه مصرف شوند.



1399/07/29
20:25:56
5.0 / 5
1599
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۵
NeoPedia