میز ارتباط دانشگاه با صنعت نیرو در دانشگاه ها شكل می گیرد
به گزارش نئوپدیا دبیر كل شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری از راه اندازی میز ارتباط دانشگاه با صنعت نیرو در دانشگاه ها آگاهی داد و اظهار داشت: در این میز از طرف صنعت نیازمندی ها اعلام می شود و دانشگاه ها توانمندی های خودرا تبیین خواهند كرد.
به گزارش ایسنا دکتر عبدالحسین رحیمی در حاشیه یکصد و نود و ششمین جلسه کمیسیون دایمی شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری(عتف) در جمع خبرنگاران با اشاره به موضوعات مطرح در این نشست، اضافه کرد: از طرف وزارت نیرو در زمینه برنامه های این وزارتخانه در حوزه علم و فناوری و اثربخشی آنها در صنعت آب و برق گزارشی ارائه شد.
وی ارائه روش های ارتباط وزارت نیرو با دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی و برنامه های عملیاتی این وزارتخانه در این عرصه و تعداد طرح های مشترک با دانشگاه ها را از دیگر موضوعات این گزارش نام برد و تصریح کرد: در این نشست همین طور پیشنهاداتی برای تقویت ارتباط روابط وزارت نیرو با دانشگاه ها ارائه شد که همچون آن می توان به ایجاد میز ارتباط دانشگاه با صنعت تخصصی آب و برق اشاره نمود.
رحیمی اشاره کرد: قرار شد شیوه نامه ای دراین زمینه تدوین شود تا به صورت مستمر میز ارتباط دانشگاه با صنعت تخصصی آب و برق در دانشگاه ها برقرار شود.
دبیر کل شورای عالی عتف اشاره کرد: با ایجاد این میز دستگاه های مربوط نیازهای خودرا ارائه خواهند کرد و دانشگاه ها نیز توانمندی های خودرا عرضه خواهند کرد تا بتوانند در چارچوبی خاص، برنامه ها و طرح های مشترک خودرا اجرائی کنند.
وی موضوع دوم مطرح در این نشست را گزارش دفتر ارتباط دانشگاه با صنعت وزارت علوم ذکر کرد و افزود: تمرکز این گزارش بر ایجاد فرصت مطالعاتی اساتید در صنایع بود.
وی با ابراز خرسندی از اینکه در یک سال اخیر در زمینه ایجاد فرصت های مطالعاتی اساتید در صنایع کارهای مستمر اجرائی شده است، اظهار نمود: برمبنای آخرین آمارهای ارائه شده ۱۵۰۰ نفر از اساتید در طرح فرصت مطالعاتی صنایع مشارکت کردند.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم با تاکید بر ایجاد آمادگی بیشتر در دانشگاه ها برای مشارکت بیشتر اساتید در این طرح، اظهار داشت: بر این اساس ما این امر را در بخشنامه استخدامی اعضای هیات علمی دانشگاه ها و بخشنامه ارتقای اساتید با در نظر گرفتن مشوق ها و الزاماتی برای حضور اساتید و پژوهشگران در این طرح پیش بینی کرده ایم.
منبع: neopedia.ir
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب