پاسخ پایگاه استنادی علوم جهان اسلام برای یك نیاز حوزه علمی
مدیر کل دفتر برنامه ریزی و سیاسگذاری امور پژوهشی وزارت علوم ضمن اشاره به وجود ۱۳۰۰ نشریه وابسته به وزارت علوم و ۵۰۰ نشریه وابسته به وزارت بهداشت، اظهار داشت: با عنایت به حجم بالای مقالات در کشور، راه اندازی سامانه جامع صدور کد شناساگر دیجیتال پاسخ به یکی از ضروریات حوزه علمی کشور به حساب می آید.
به گزارش نئوپدیا به نقل از ایسنا، دکتر محسن شریفی امروز در آیین رونمایی از سامانه جامع صدور کد شناساگر دیجیتال (DOR)، که به صورت آنلاین در محل پایگاه استنادی علوم جهان اسلام برگزار شد، اعلام نمود: هم اکنون تعداد ۱۳۶۰ نشریه علمی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و ۵۰ نشریه وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در کشور منتشر می شود.
وی با اشاره به اینکه ۴۰ تا ۵۰ هزار مقاله در این نشریات منتشر می شوند، اظهار نمود: ازاین رو این تولیدات علمی باید دارای کد شناساگر صادر باشند تا هر محصول علمی از راه این کد شناسایی شود تا در هر جایی از دنیا که به این کد اشاره شود، اطلاعات آن در دسترس محققان قرار گیرد.
شریفی راه اندازی سامانه جامع صدور کد شناساگر دیجیتال در کشور را ساماندهی یکپارچه در تولیدات علمی توصیف کرد و خاطرنشان کرد: با عنایت به حجم بالای نشریات علمی این اقدام افتخارآمیز است؛ چون که شناسایی این تعداد مقالات از ضروریات است که پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در چارچوب ماموریتی از جانب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این حوزه اقدام نمود.
مدیر کل سیاسگذاری امور پژوهشی وزارت علوم با اشاره به اینکه این کد در مرحله اول برای نشریات صادر می شود، افزود: در آینده مقرر است برای کلیه دستاوردهای علمی این کد شناساگر صادر شود.
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب