تولید شیشه ای كه باكتری ها را می كشد
به گزارش نئوپدیا محققان انگلیسی از تولید شیشه ای اطلاع داده اند كه قادر به نابودی باكتری های مضر بوده و از این طریق از انتقال عفونت های ادراری به انسان ها جلوگیری می كند.
به گزارش نئوپدیا به نقل از نیواطلس، پژوهشگران دانشگاه استون انگلیس معتقدند ۳۵ درصد از كل بیماری ها و عفونت هایی كه مردم این كشور بدان گرفتار می شوند ناشی از ترشحات در رابطه با ادرار است و برای كاهش این مشكل نوعی شیشه ضدباكتری تولید كرده اند.
قرار است با استفاده از این شیشه به خصوص در محیط های بیمارستانی از انتقال عفونت های بیماران تا حد امكان جلوگیری كرد.
در حال حاضر برای تخلیه مثانه برخی بیماران در بیمارستان ها كه به علل مختلف و به خصوص پس از عمل جراحی قادر به ادرار نیستند از كیسه های خاص متصل به مثانه كه ادرار را با استفاده از یك لوله تخلیه می كنند، استفاده می شود. اما تجمع باكتری ها در این كیسه ها و انتقال آنها به محیط بیرون می تواند باعث بیماری های مرگباری مانند عفونت خون شود.
برای تهیه این لایه محافظ از پوششی معروف به شیشه فسفاته استفاده شده كه برای افزایش استقامت و قابلیت گندزدایی یك لایه اكسید روی هم به آن افزوده شده است. در بررسی های آزمایشگاهی این محصول موفق به نابودی باكتری E. coli و هم كاهش شایان توجه جمعیت باكتری Staphylococcus aureus در عرض ۲۴ ساعت شده و بررسی ها برای كسب اطمینان در مورد عدم وجود عوارض جانبی در این محصول ادامه دارد.
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب