NeoPedia
ستاری :

رفع مشكل شركتهای دانش بنیان برای نقل و انتقال پول در زمان تحریم

رفع مشكل شركتهای دانش بنیان برای نقل و انتقال پول در زمان تحریم

نئوپدیا: معاون علمی رئیس جمهور در مورد پشتیبانی از شركت های دانش بنیان در زمان تحریم اظهار داشت: شركت ها مشكلاتی در زمینه نقل و انتقال پول دارند اما ما در معاونت علمی برنامه هایی برای رفع این مشكل داریم.



به گزارش نئوپدیا به نقل از مهر، سورنا ستاری در حاشیه بازدید از چهارمین نمایشگاه و جشنواره گیاهان دارویی و فراورده های طبیعی و طب ایرانی اظهار داشت: اساساً مشكلات زیادی را این روزها تجربه می نماییم اما این مشكلات را می توان با همدلی پشت سر گذاشت چونكه هیچ كسی نمی تواند جلوی جوانان ما را كه دارای اعتماد به نفس هستند، بگیرد. نه تحریم و نه هیچ كس دیگری جلودار نیروهای انسانی جوان ما در كشور نیستند. این اعتماد به نفس می تواند برای كشور ارزش افزوده تولید كند و این فرهنگ در حال جا افتادن است.
وی تصریح كرد: امیدواریم شركت های بیشتر و خلاق تری به مرحله تولید محصول و تجاری سازی شدن آنها برسند و كارآفرینان جوان با نسل های جدیدی در قالب این شركت ها به وجود بیاید.
وی اضافه كرد: ما باید از خام فروشی گیاهان دارویی هم همانند نفت جلوگیری نماییم. چونكه اگر مانع خام فروشی گیاهان دارویی نشویم مانند صنعت نفت متضرر خواهیم شد.
به گفته معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، تلاش داریم با تولید داروهای گیاهی، سموم گیاهی، كودهای زیستی و... به ایجاد ارزش افزوده در این حوزه كمك نماییم.
ستاری اضافه كرد: هم اكنون فرهنگ دانش بنیان دركشور جا افتاده ولی فاصله بسیاری تا رسیدن به نقطه اوج داریم.
وی تصریح كرد: پتانسیل های خوبی در این حوزه وجود دارد كه امیدواریم به آن برسیم.وی با تاكید بر اینكه برای تحقق اقتصاد دانش بنیان، نحوه تزریق دانش به اقتصاد مهم می باشد، اضافه كرد: ما رتبه خوبی در تعداد نیروهای انسانی جوان در كشور داریم كه این را می توان در تعداد دانشجویان و فارغ التحصیلان مشاهده كرد.معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار داشت: ضروری می باشد كه پتانسیل نیروهای انسانی در اقتصاد، فرهنگ، صنعت و... تزریق شود اما نحوه تزریق آن هم مهم می باشد.ستاری با اشاره به اینكه ما طی چهار، پنج سال قبل به مدلهای موفقی در جهت تزریق پتانسیل نیروهای انسانی به اقتصاد دانش بنیان رسیده ایم، اضافه كرد: همواره در این دولت مدل اجرایی برای تحقق اقتصاد دانش بنیان مهم بوده است.وی تاكید كرد: در حوزه گیاهان دارویی، شركت های دانش بنیان زیادی متولد شده و پیشرفت كرده اند به صورتی كه می توان حالا محصولات دانش بنیان در این حوزه را مشاهده كرد.معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاكید بر اینكه با تولید محصولات دانش بنیان در حوزه گیاهان دارویی، فرهنگ جدیدی در كشاورزی توسعه پیدا كرده است، اظهار داشت: باید برنامه های اجرایی برای توسعه شركت های دانش بنیان در بستر خصوصی شكل بگیرد چونكه به واسطه پول و رانت دولت، نمی توان به پیشرفت رسید.وی با اشاره به اینكه یكی از بخش های مهم ما در اقتصاد دانش بنیان این است كه نباید خام فروشی داشته باشیم، اضافه كرد: به صورت مثال ۹۳ درصد تولید زعفران مربوط به ایران است ولی كمتر از ۱۰ درصد آن فرآوری می شود؛ این نشان داده است كه به خوبی از دانش استفاده نكرده ایم و مشكلاتی در مبحث تجاری سازی داریم.معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینكه هم اكنون ۱۷۰ شركت دانش بنیان در حوزه گیاهان دارویی فعالیت می نمایند، تصریح كرد: این شركت ها تاكید بر تولید زنجیره ارزش افزوده دارند.ستاری خاطرنشان كرد: ما جزو كشورهایی هستیم كه تنوع گیاهان دارویی داریم. به صورت مثال در كهگیلویه و بویراحمد بیشتر از ۲۰۰۰ گونه گیاهی دارویی رشد می كند.وی افزود: این گیاهان می توانند پتانسیل بالایی برای تولید اشتغال جوانان داشته باشند تا به رشد و پیشرفت برسیم.

1397/08/21
20:11:58
5.0 / 5
4711
تگهای خبر: تولید , فروش
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
NeoPedia