NeoPedia
معاون توسعه صندوق نوآوری و شكوفایی:

هزار تفاهم نامه بین صنایع و شركتهای دانش بنیان منعقد شده است

هزار تفاهم نامه بین صنایع و شركتهای دانش بنیان منعقد شده است

به گزارش نئوپدیا معاون توسعه صندوق نوآوری و شكوفایی اظهار داشت: در 12 رویداد فناورانه ای كه در این صندوق اتفاق افتاده، 1000 تفاهمنامه منعقد شده كه پیش بینی می شود از این تعداد، 30 درصد آن به قرارداد منتهی شود.



به گزارش نئوپدیا به نقل از مهر، سیاوش ملكی فر امروز در نشست خبری «گردهمایی شركت های دانش بنیان و استارت آپ های صنعت نفت» كه در محل صندوق نوآوری و شكوفایی برگزار شد، گفت: امسال ابزار جدیدی را در صندوق نوآوری و شكوفایی برای كمك به توسعه بازار شركت های دانش بنیان با هدف به همرسانی عرضه و تقاضای فناوری در پیش گرفتیم.
وی اضافه كرد: در این راستا رویدادهای فناورانه در حوزه های هوا فضا، مبارزه با قاچاق ارز و كالا، فرودگاهی، گاز، موادغذایی، آتش نشانی و … برگزار كردیم.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شكوفایی اشاره كرد: شركت های دانش بنیان در این رویدادها محصولات خودرا به نمایش می گذارند و نیازهای فناورانه از طرف صنایع ارائه می شود.
ملكی فرد با اشاره به اینكه تابحال ۱۲ رویداد برگزار كرده ایم، اظهار داشت: در مجموع ۶۰۰۰ نفر در این رویدادها ثبت نام كردند و ۷۰ نشست ارائه نیاز فناورانه اجرا شد.
وی افزود: ۶۸۰ شركت دانش بنیان و غیر دانش بنیان در این ۱۲ رویداد و ۲۰۰۰ نشست B۲B عرضه و تقاضا حضور بهم رساندند.
به گفته معاون توسعه صندوق نوآوری و شكوفایی، در مجموع ۱۰۰۰ تفاهمنامه در این رویدادها منعقد شده كه برمبنای برآوردهای ما ۲۰ تا ۳۰ درصد این تعداد به قرارداد قطعی منتهی خواهد شد.
ملكی فرد تاكید كرد: صندوق نوآوری و شكوفایی با استفاده از ابزار لیزینگی به فرد متقاضی محصولات دانش بنیان تسهیلاتی با نرخ سه درصد به صورت ۹ ساله اعطا می كند.
وی اظهار داشت: همین طور از دیگر ابزارهای سرمایه در گردش صندوق نوآوری و شكوفایی، اعطای تسهیلاتی در امتداد افزایش ظرفیت تولید شركت ها با نرخ ترجیحی است.
ملكی فرد با اشاره به تسهیلات سرمایه در گردش صندوق نوآوری و شكوفایی اظهار داشت: یكی از تسهیلات صندوق، ارائه سرمایه در گردش داخلی به شركت های دانش بنیان است كه از شروع امسال اجرایی شده است؛ شركت های دانش بنیان می توانند تسهیلاتی به میزان ۷۰ درصد فروش سال قبل خودرا از بانكهای عامل صندوق نوآوری و شكوفایی بعنوان سرمایه در گردش دریافت نمایند.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شكوفایی افزود: این تسهیلات یك تا سه ساله است كه شركت ها از منابع بانك ها بهره می گیرند.
وی تاكید كرد: امسال ۱، ۸۷۹ میلیارد تومان مبلغ تسهیلات اعطایی بوده كه ۱۳۸۴ میلیارد آن تسهیلات سرمایه در گردش شركت های دانش بنیان بوده است.
ملكی فرد همین طور با اشاره به سرمایه در گردش فوری اظهار داشت: یكی دیگر از تسهیلات صندوق نوآوری و شكوفایی به شركت ها، سرمایه در گردش فوری است كه شركت ها می توانند در طول سال دو بار این خدمت را دریافت كنند؛ نرخ این تسهیلات ۱۱ درصد به صورت ۵۰ روزه است.
به گفته معاون توسعه صندوق نوآوری و شكوفایی، این تسهیلات تا سقف یك میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان است.
وی با اشاره به رویداد گردهمایی شركت های دانش بنیان و استارت آپ های صنعت نفت اضافه كرد: تابحال ۷۵۰ نفر از این رویداد ثبت نام كرده اند؛ همین طور ۳۷۵ شركت كه ۲۲۸ شركت دانش بنیان است برای حضور در این رویداد اعلام آمادگی كرده اند.
ملكی فرد بیان كرد: تابحال ۶۵۰ نیاز فناورانه نیز از ۴۰ شركت بزرگ زیرمجموعه نفتی احصا شده كه مقرر است در این رویداد ارائه شود.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شكوفایی اشاره كرد: همین طور علاوه بر شركت های دانش بنیان، استارت آپ ها و صنعت نفت، ۱۰ شتابدهنده حضور فعال در این رویداد خواهند داشت.


منبع:

1398/11/08
20:08:22
5.0 / 5
4633
تگهای خبر: تولید , شركت , صنعت , فروش
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲
NeoPedia