NeoPedia
یك مسئول خبر داد:

تولید بیشتر از یک هزار و 500 مقاله علمی توسط پژوهشگران دانشگاه محقق اردبیلی در سال 1401

تولید بیشتر از یک هزار و 500 مقاله علمی توسط پژوهشگران دانشگاه محقق اردبیلی در سال 1401

به گزارش نئوپدیا، اردبیل معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی از تولید بیشتر از یک هزار و ۵۰۰ مقاله علمی توسط پژوهشگران دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۴۰۱خبر داد.


جبرائیل رزمجو ۲۰ اردیبهشت در نخستین همایش ملی آینده پژوهی در فقه، حقوق و علوم سیاسی در دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به اینکه این دانشگاه سرشار از استعدادهای علمی و پژوهشی بوده و پژوهشگران این دانشگاه سرآمد پژوهشگران کشور و دنیا هستند، اظهار داشت: در سال ۱۴۰۱ بیشتر از یک هزار و ۵۰۰ مقاله علمی توسط پژوهشگران این دانشگاه در سطح ملی و بین المللی تولید و انتشار یافته که نشان دهنده انجام بیشتر از یک هزار و ۵۰۰ کار تحقیقات پرارزش است.
وی ادامه داد: نشان دادن راه درست، توسعه، پیشرفت و تصمیم گیری وظیفه دانشگاه است و این وظیفه زمانی به درستی انجام می گیرد که دانشگاه تولیدات علمی مطلوبی داشته باشد.
رزمجو حضور ۵ دانشمند یک درصد برتر جهان، ۱۷ دانشمندان ۲ درصد برتر جهان در دانشگاه محقق اردبیلی را خاطرنشان کرد و افزود: پراستنادترین پژوهشگر حوزه علوم انسانی، علوم اجتماعی و هنر کشور هم عضو هیات علمی این دانشگاه بوده و به تازگی دو نفر از دانشجویان این دانشگاه موفق به کسب جایزه بنیاد البرز شده اند که همه این ها نشان از مرجعیت علمی دانشگاه محقق اردبیلی است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی ضمن اشاره به جذب بیشتر از ۵۰۰ دانشجوی خارجی طی ماه های اخیر در این دانشگاه، تصریح کرد: دانشگاه محقق اردبیلی همه توان خویش را در جهت تحقق بیانیه گام دوم انقلاب و منویات مقام معظم رهبری در حوزه دانشگاهی به کار بسته است و از هیچ تلاشی دریغ نمی کند.
سیف الله مدبر دبیر علمی نخستین همایش ملی آینده پژوهی در فقه، حقوق و علوم سیاسی در دانشگاه محقق اردبیلی هم با اشاره به اینکه قانون باید همه زوایای زندگی انسان را دربرگیرد، اظهار داشت: نبود قانون و عدم اجرای آن باعث انحرافات می شود.
وی با طرح این سوال که نگاه به قانون چیست، اظهار داشت: این که تلقی می شود قانون برای محدودیت و مجازات است درست نیست، بلکه فلسفه قانون به کمال رساندن و ساختن جامعه سالم می باشد.
مدبر با اشاره به اینکه فقر بستر گسترده ای برای پرورش قانون است، خاطرنشان کرد: قانون آینده نگری برای پیشرفت، سازندگی و اصلاح به کار گرفته می شود.
امین نواختی مقدم دبیر اجرایی نخستین همایش ملی آینده پژوهی در فقه، حقوق و علوم سیاسی در دانشگاه محقق اردبیلی هم ضمن اشاره به انجام برنامه ریزی های لازم از یک سال قبل برای برگزاری این همایش، اظهار داشت: ۱۸۲ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده بود که با داوری ۱۸ استاد از دانشگاه های معتبر کشور ۱۷۲ مقاله مورد پذیرش قرار گرفت.




منبع:

1402/02/22
22:47:01
5.0 / 5
311
تگهای خبر: بین المللی , پژوهش , پژوهشگران , پژوهشی
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
NeoPedia